Neler Yeni

zotac twin edge 2x 4060ti 16gb model 5600/x işlemci kullanmalımıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
işletim sistemleri, bilgisayar parçaları, bilgisayar tamiratı, bilgisayar toplamak, monitörler, bilgisayar aksesuarları hakkında her şey
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
Selamlar şimdi sistem satın alıcam vatan bilgisayar mağazasından alıcam (tek alabileceğim yer orası ailem ordan alıcaksın yoksa olmaz diyo internet sitelerine güvenmediklerinden dolayı) şimdi asıl sorunumuza gelicek olursak bazı insanlardan duyduğum kadarıyla zotac twin edge 2x 4060ti alınmaz diye doğruluğunu merak ediyorum, 4060 ti için ddr4 kullanmak saçmalık benzeri arkadaş çevremden duyuyorum ne kadar doğru emin deeğilim ama ddr5 kullanmalımıyım ve r5 5600/x kullanmam kart için yeterlimi emin değilim (arkadaş çevremden biri 3 fanlı model kartların soğutma ve iç kaliteyi çöpe atarak kartık ekstra mükemmel olduğunu savunuyorlar bence saçmalık ama sizin görüşlerinizi merak ediyorum)

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hocam baştan soyleyeim 4060ti alarak parayi direkt cope atiyosun zaten. Ryzen 5 5600 de xte besler 4060ti i sorun yok para coksa 7500F alsan da fena olmaz ancak ciddi bir fark goremezsin 4060ti ile cok iyi bir kart degil o

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
bütçe ne kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
işletim sistemleri, bilgisayar parçaları, bilgisayar tamiratı, bilgisayar toplamak, monitörler, bilgisayar aksesuarları hakkında her şey
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
Butcene göre magazadan am5 sistem sormani oneririm önce. Baska secenek kalmiyorsa am4.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
max 45'e çıkarım

582tl farka b650
1100tlye samsung 980
birde harici olarak sistem üzerindeki ramleri satıp bu ramleri alırsanız çok güzel sistem olur

uğraşmam diyorsan mağazada upgrade seçeneği olup olmadığını sorarsın

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

asko56

80+ Silver
Selamlar şimdi sistem satın alıcam vatan bilgisayar mağazasından alıcam (tek alabileceğim yer orası ailem ordan alıcaksın yoksa olmaz diyo internet sitelerine güvenmediklerinden dolayı) şimdi asıl sorunumuza gelicek olursak bazı insanlardan duyduğum kadarıyla zotac twin edge 2x 4060ti alınmaz diye doğruluğunu merak ediyorum, 4060 ti için ddr4 kullanmak saçmalık benzeri arkadaş çevremden duyuyorum ne kadar doğru emin deeğilim ama ddr5 kullanmalımıyım ve r5 5600/x kullanmam kart için yeterlimi emin değilim (arkadaş çevremden biri 3 fanlı model kartların soğutma ve iç kaliteyi çöpe atarak kartık ekstra mükemmel olduğunu savunuyorlar bence saçmalık ama sizin görüşlerinizi merak ediyorum)
vatan pc den sistem alınmaz 45 bine çok daha iyi ürünler var illa vatan degil bulundugunuz yer ankara,yada istabul ise itopya dan da alabirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
vatan pc den sistem alınmaz 45 bine çok daha iyi ürünler var illa vatan degil bulundugunuz yer ankara,yada istabul ise itopya dan da alabirsiniz
balıkesirdeyim vatan bilgisayar bandırma şubesinden alıcam ailem izin vermiyor izin verse ben alıcam biliyom başka sitelerden alabilirim ama annem izin vermiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,611
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom