Neler Yeni

Zowie EC1-A fiyatı düşer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
Şu an güncel fiyatı 600TL, geçen ay yarı fiyatında iken 1 ay da bu kadar fiyatının artması ? Dolardan hızlı yükseliyor
Bu yükselişin sebebi stok zammı olabilir mi fiyatı stoklar güncellenince düşer mi acaba yoksa ülkemizde her zaman olduğu gibi bir şeye zam gelince fiyatı artıp indirim gelince fiyatı sabit kalır mı ?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Stock sorunundan dolayi buyuk ihtimale

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Şu an güncel fiyatı 600TL, geçen ay yarı fiyatında iken 1 ay da bu kadar fiyatının artması ? Dolardan hızlı yükseliyor
Bu yükselişin sebebi stok zammı olabilir mi fiyatı stoklar güncellenince düşer mi acaba yoksa ülkemizde her zaman olduğu gibi bir şeye zam gelince fiyatı artıp indirim gelince fiyatı sabit kalır mı ?
bence zowie alma parana yazık olur sırf yayıncılar ve esporcular kullanıyor diye yazılımsız bir fare alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence zowie alma parana yazık olur sırf yayıncılar ve esporcular kullanıyor diye yazılımsız bir fare alınmaz
5 senedir yazılımlı razer var ve yazılımını kullanmıyorum. Önemli olan yazılımı değil tepki süresi :)

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
razer deathadder chroma kullanıyorum her şey yazılım değil benim macro ile bir işim yok. Bilmiyorum biliyor musun ama optik sensörü razer den kat kat daha iyi :)
ben da elite hakkında konuşuyorum dünyada daha iyi izleyen fare yok

Top Bottom