ibobaran6333
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 432
- İsim
- ibrahim baran
LÜTFEN YORUM YAPMADAN OKUYUN Arkadaşlar sizcede zowie mouselar çok abartı değilmi en kolay örnek vere vere ilerleyecegim sensor den başlayayım 3310 ve 3360 sensorler kullanıyorla 3310 sensor kullanan zowie mouselar en ucuzu 400tl ve 400tl ye 3310 dan çok daha iyi sensor kullanan kaliteli mouselar var örnek olarak g403 g402 rival 300s asus tuf m3 asus gladiuous 2 core razer viper mini razer basiliks daha say say bitmez 3360 sensor kullanan mouseları ise 500tl den aşagı yok ama yinede kat kat ucuz olup daha iyi sensorlü ve kaliteli mouselar var g403 hero ve prodigy razer deathadder elite asus rog glaiıous 2 origin ss sensei ten dediğim gibi size daha 50 ye yakın daha ucuz veneredeyse farksız mouse sayabilirim makro tuşlarına gelecek olursak zowie nin gerçekten makro tuşları kötü kısacası o fiyata göre kötü bu dediğim mouse ların çoğunun makro tuşları zowie den daha iyi mouse tekerlegine bakarsak zowie dekiler daha çok tek tek atıyor diğer mouselar gibi 2 3 tane birden atmıyor ama bu özellişk tek zowie de yok mesela g502 de de bunu ayalayabiliyoruz ergonomiye gelcek olursak buna lafım yok zowie bu işi becermiş hatta master yapmıs ama bu önerdiğim diğer mouselarında ergonomisi en az zowie kadar iyi hz yani tepkime sürelerine bakarsak hepsi 1000hz bunun hakkında bir şey konusmayacagım sonrasında yazılıma gelelim zowie daha çok tak çalıstır alttan ayarla şeyi ile kısacası biraz daha pratik ama bence bu ne eksi ne artı çünkü diğer mouselarda ayarları dpi hz yi hafızasına kaydedebiliyor şu e sporcu işine gelirsek arkadaşlar zowie çok kullanılmasının en büyük sebebi sponsorluk zowie yayıncılara paralr döküyor bu ürünleri kullanması için bu her markada var aslında sadece zowie ile alakalı değil ama ağırlıklı olarak zowie de çok görüyorum atladıgım birşeyler olabilir elimden geldigince hızlı yazdım bakın bu arada zowie yi kötülemiyorum kesinlikle iyi bir marka kendini kanıtlamıs bi marka ama bu kadar övgüyü haketmiyor çünkü fiyatına göre yeterli şeyleri sunmuyo ha malzeme kalitesi geldi aklıma şimdi ona gelirsek bu saydıgım mouseların yüzde sekseni mükemmel malzeme kalitesine sahip zowiede dahil lütfen objektif yaklasın bi markayı babanızınmış gibi savunmayın