Fing diye bir uygulama var ordan yapılabiliryukarıda belirttiğim üzere guncelleme gelmiş eski videolardan yapamıyorum
pcden olmazmıFing diye bir uygulama var ordan yapılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefondan yapabilirsiniz
İsterseniz uygulama yüklendikten sonra detaylı açıklayabilirimyukarıda belirttiğim üzere guncelleme gelmiş eski videolardan yapamıyorum
Pc yi bilmiyorum telefon varsa 2dk yapılırpcden olmazmı
inene ladar açıklarmısınİsterseniz uygulama yüklendikten sonra detaylı açıklayabilirim
Pc yi bilmiyorum telefon varsa 2dk yapılır
Uygulamaya girdikten sonra cihazları tara diye bölüm var üst tarafta ona basıp taramayı gerçekleştiriyorsunuz ve istemediğiniz cihazın üstüne tıklayıp aygıtı kaldır seçeneğine basınca engellemiş olursunuzinene ladar açıklarmısın
banı nasıl kaldırıyoruz tekrarUygulamaya girdikten sonra cihazları tara diye bölüm var üst tarafta ona basıp taramayı gerçekleştiriyorsunuz ve istemediğiniz cihazın üstüne tıklayıp aygıtı kaldır seçeneğine basınca engellemiş olursunuz
çalıştıgına eminmisinUygulamaya girdikten sonra cihazları tara diye bölüm var üst tarafta ona basıp taramayı gerçekleştiriyorsunuz ve istemediğiniz cihazın üstüne tıklayıp aygıtı kaldır seçeneğine basınca engellemiş olursunuz
Daha önce denemedim ama biraz karıştır uygulamayı sonra bulursunuz illakibanı nasıl kaldırıyoruz tekrar
Çalışması lazım olmassa tekrar yeni konu açınbanı nasıl kaldırıyoruz tekrar
çalıştıgına eminmisin
bulamıyorum işteModem arayüzünde mac filtreleme var ise istemediğiniz kişinin macini (bilgisayar kimliği sayılır) engelleyebilirsiniz
kanka olmadıDaha önce denemedim ama biraz karıştır uygulamayı sonra bulursunuz illaki
Çalışması lazım olmassa tekrar yeni konu açın
bulamıyorum işte
kanka olmadı
Aygıtı kaldır diyince olması lazımbulamıyorum işte
kanka olmadı