Neler Yeni

Zula grafikleri texture

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text

T0XĮĆ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Buğra demir
Yok yanlış anladın beni, o anlamda demedim. Zula yaklaşık 20 saat oynamışlığım var denemek için oynamıştım hiç beğenmedim.
Özür dilerim kral ysnlış anlamışım benim oynadığım 20 saati geçmiştir bir vuramaddan ana avrst ......
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada girer oynarım, ama her şeyi paradan ibaret.
P2W

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Özür dilerim kral ysnlış anlamışım ben çok 20 saati geçmiştir bir vuramaddan ana avrst ......

P2W
Para yatıran adamlarda Allah katından inme silahlar var her vurduğu çok vuruyo, bendeki silah kafadan vursam bile hasar veremiyor.

T0XĮĆ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Buğra demir
Para yatıran adamlarda Allah katından inme silahlar var her vurduğu çok vuruyo, bendeki silah kafadan vursam bile hasar veremiyor.
Ayn bence en iyi silah sistemi cs ğibi + basma yok dilsh eşitsizliği yok miss

Ayn bence en iyi silah sistemi cs ğibi + basma yok dilsh eşitsizliği yok miss
Bu arada bana engelli diyebilirsiniz ama klavye oto düzeltmemde sorun var saçma sapan şekilde değiştiriyor ;/

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
%80 i paradan %20 si de toxic bir kitleden oluşan oyundan ne anlıyorsunuz? Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi oyunu silerek hayat kaliteni 999 kat arttırabilirsin

equinoxx

80+ Bronze
her oyunda toxic var, csde de valorantta da... -örnek veriyorum sadece- ayrıca arkadaş bizden bir konuda yardım istemiş oyun hakkında yorumlarınızı veya görüşlerinizi sormamış. neden bu forumda böyle insanlar var cidden anlamıyorum, biliyorsan yardım et bilmiyorsan görüşünü kendine sakla.

Top Bottom