ne oldu kanka ya anlamadim yanliş bişey yazdiysam özür dilerimgdfh
fghdfghfdshfdhdfhfdhfhdfdhfhd
gdfh
fghdfghfdshfdhdfhfdhfhdfdhfhd
Konu trol değildir umarım.
niye troll olsun dostum bunlar oyun değilmi 5 6 k lık sistemde sadece büyük oyunalrmı oyannıyor öneri yapıcaksanız yapın yapmicaksanız mesaj kirliliği yapmayınasdaddjasdhjaskdj
monitör kalvye mouse falan dahilmi dostum yoksa sadece sistem miarkadaşlar zula mc internete video izleyebilecegim 5 6 bin arasi nasil bir sistem toplamam lazım hazir sistemlerden hangileri iyisi birde yeni sistem ne zaman gelir
degil kanka trollücek degilim kendi paramla bi sistem alcam neyi yanliş yaptim anlamadimKonu trol değildir umarım.
Benim yazdığım mesajı o 2 mesajın arasından silersen sevinirim. Ben düzgün bir dille yazdım.niye troll olsun dostum bunlar oyun değilmi 5 6 k lık sistemde sadece büyük oyunalrmı oyannıyor öneri yapıcaksanız yapın yapmicaksanız mesaj kirliliği yapmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitör kalvye mouse falan dahilmi dostum yoksa sadece sistem mi
suanlık sadece pc icin ekrani 1 ay sonra alirim bi tane 2 k lik bişeyniye troll olsun dostum bunlar oyun değilmi 5 6 k lık sistemde sadece büyük oyunalrmı oyannıyor öneri yapıcaksanız yapın yapmicaksanız mesaj kirliliği yapmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitör kalvye mouse falan dahilmi dostum yoksa sadece sistem mi
Yani bu tür oyunlar için bu kadar yüksek bütçe .....degil kanka trollücek degilim kendi paramla bi sistem alcam neyi yanliş yaptim anlamadim
güzel sistem ama yeni bişey cikarmi yakin zamanda ona gore alcam birde zula mc felan oynaarim demiDA-SISTEM4/AMD Ryzen 5 1600/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE SF 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DA-SISTEM4/AMD Ryzen 5 1600/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE SF 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM4 ITOPYA'da.www.itopya.com
cok fazla degişik oyun oynamam ama yetiyo bana istedigim mc zula birde video izlicem felanYani bu tür oyunlar için bu kadar yüksek bütçe ...
Bu sistemi almışken bi GTA5 de güzel olur