Sen arkadaşın görüşüne saygı duyuyor musun bilader? Adam seviyor işte karışarak görüşüne saygısızlık ediyorsun.bu forum ölü maalesef ne demek ya sen bir konu açıyorsun ve insanların görüşüne saygı duymak zorundasın ve insanlar gerçeği söylüyor zula bir para tuzağıdır parayı veren oynar
Öncelikle Zula'yı arkadaşlarımın sistemi yetmediği için onlarla oynamak için yükledim. Şu an bilgisayarımda CS:GO, GTA V gibi oyunlar da var. Zulaya para vermedim. Oyun son zamanlarda daha fazla hediye dağıtıyor, bu da oynanabilirliği az da olsa artırmış. İnsanlar kendi fikirlerini belirtiyor olsa da, gerçeği söylüyor olsa da konu bu değil. Takım arkadaşı arıyorum, çocuklar gelmiş hala zula oynayan kaldı mı ya diyor. Zulanın para tuzağı olduğunu da biliyorum. Oyuna para vermiyorum ve geneli çocuk olduğundan rahat rahat oynayabiliyorum takımımla. Forumda çoğu kişinin 'reaksiyon puanı' için boş yorumlar yaptığını sen de biliyorsun. Bu foruma inşallah başarılı bir forum olur da ben de oldlardan olurum diye gelmiştim aslında. Ama sandığım gibi değilmiş. Anlatabilmişimdir umarım.bu forum ölü maalesef ne demek ya sen bir konu açıyorsun ve insanların görüşüne saygı duymak zorundasın ve insanlar gerçeği söylüyor zula bir para tuzağıdır parayı veren oynar