Evet bu sistem çok iyiydi. Özellikle ekran kartı falan da dandik bi model değil. 5070 li sistem vardı 51k ya ama anakart kötü ekran kartı kötüydü. Kalmaması...
Hocam sorun tam neyden bilemezsin. Yani sorun ekran kartından driverından ama. İşlemcinin dahili grafik birimiyle çakışıyo ondan mı? Yoksa driver oyun...
Hocam internet testlerine bakma. Birebir aynı koşulu sağlaman zor. İşlemcin ekran kartına uygun değil ve çok normal özellikle 1080p de. İşlemci yükselt
Hocam zaten warzone da Battlefield da darboğaz olacağını bekliyordum. Ama hikayeli oyunlarda sıkıntı yaratmasını anlamıyorum internetteki çoğu testte slient...
Bana bu kollar çok kullanışsız geliyor. Süspansiyonlu istiyorum bir tane. Ben mikrofonla çok oynayan birisiyim sürekli itiyorum çekiyorum, buna benzer...
yaklaşık 2 ay önce bir sistem topladım kendim parçaları ayrı yerlerden alıp kendim dizdim ilk açtığımdan beri gittikçe kötüleşti yaklaşık 5 gün önce format...
M6 da işlemci hariç tasarım değişimi ve Oled ekran da bekliyorum, yine bendeki M1 ile aynı tasarımı ekranı vs yaparlarsa almam valla neden aynı cihaza sırf...
Hocam ryzen 5 5500 işlemci rtx 2060 la darboğaz yapmaz. Ama 9060xt için düşük. Özellikle 1080p de kullanıyosan çok normal darboğaz. Bide her oyunda mı var...