M6 da işlemci hariç tasarım değişimi ve Oled ekran da bekliyorum, yine bendeki M1 ile aynı tasarımı ekranı vs yaparlarsa almam valla neden aynı cihaza sırf...
Hocam ryzen 5 5500 işlemci rtx 2060 la darboğaz yapmaz. Ama 9060xt için düşük. Özellikle 1080p de kullanıyosan çok normal darboğaz. Bide her oyunda mı var...
her zamanki gibi bilgisayarıma format attım ve driverları yüküyordum ancak nvidia güncelleme alırken hata veriyor her şeyi denedim geçmiyor yardımcı olur...
Evet bu sistem çok iyiydi. Özellikle ekran kartı falan da dandik bi model değil. 5070 li sistem vardı 51k ya ama anakart kötü ekran kartı kötüydü. Kalmaması...
Valla intele güven biraz zor döner. M6 işlemcide iyi bi atak bekleniyo bu yüzden m5 boş geçti deniyo ama beni ilgilendirmiyo. Burdan geçeceğim yeni bi ryzen...
1. "işlemcisi ekran kartına fazlasıyla yetecek bir işlemci" yetecek bir İşlemci değil 9060xt ki 16 mı 8 mi belli değil 1080p kartı zaten onu 5600 5600x 5700...
Valla intele güven biraz zor döner. M6 işlemcide iyi bi atak bekleniyo bu yüzden m5 boş geçti deniyo ama beni ilgilendirmiyo. Burdan geçeceğim yeni bi ryzen...
2k için bile çok çok yeterki rtx 5070 performansında. Ben amd ekran kartından çektiğim için amd kullanmam çok da önermem. Ama ölü asla alınmaz diye bişe...
16 GB versiyonu.
O sistemi çok önceden sattım ölü fiyata da bırakmadım.
Sıcaklık konusunda sıkıntı yok.
4 tane oyun oynuyorum.
Apex legend (sorun yok)
Cs2...
Ben aslında İntel 300 serisini de kâğıt üzerinde baya beğendim, hem güçlü hem ARM kadar olmasa da aşırı verimli duruyor. Testleri gelsin bir de M6 MacBook...
Arm tabanlı snapdragone işlemciler mac le aynı mantık. Ama sorun şu ki güç olarak denk değiller. İntel e rezaleti sebebiyle karşıyım işlemci diyince amd dir...