evet bu ben de böyle bir şey bakıyordum ilçemde monster pusat buldum 400tlye dongle ve kablo yok onu alıcam sanırım
1773184809
hocam konudan bağımsız kasa...
Aİle arabası olacak biraz modeli yüksek , mümkün olduğunca az yakacak , 0 veya 2. el araç bakıyoruz 2. el. Neler alınabilir marka/model. Bütçe 1.4-1.6...
Tükeniş tekrarı kısaca şöyle örneğin rir2 dediği en fazla 2 tekrar daha cıkabileceğini hissettiğinde bırak tükenişe gitme diyor. Rir 1 de tükeniş tekrarını...
Hali hazırda gamesir tegenaria t3 lite kullanıyorum ve memnum ama aile üyeleriyle fifa vs atacağımız zaman tek kol olduğu için vs atamıyoruz 1500 tl bütcem...
coil whine dışında bi şikayet duymadım o da şans meselesi marka modelle alakası pek yok. rm e modelleriğ kronik
kasa olarak da ben dediğim gibi msi mag 130r...
coil whine dışında bi şikayet duymadım o da şans meselesi marka modelle alakası pek yok. rm e modelleriğ kronik
kasa olarak da ben dediğim gibi msi mag 130r...
laptopumda kablosuz kulaklık ile bağlandıktan sonra iki saniye ses geldikten sonra bağlantı kesiliyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler:)
laptopumda kablosuz kulaklık ile bağlandıktan sonra iki saniye ses geldikten sonra bağlantı kesiliyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler:)