Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,356
2 kere aldım onun tavsiyesi üzerine sorunsuz kullanıyorum@valhalla hocam merhaba. Tavsiye ettiğiniz bir Type-C kablo vardı atabilir misiniz acaba?
2 kere aldım onun tavsiyesi üzerine sorunsuz kullanıyorum@valhalla hocam merhaba. Tavsiye ettiğiniz bir Type-C kablo vardı atabilir misiniz acaba?
@valhalla hocam merhaba. Tavsiye ettiğiniz bir Type-C kablo vardı atabilir misiniz acaba?
@valhalla hocam wincredit bitiş tarihi hakkında bilgi var mı yoksa belli değil mi
Arkadaşım araba işleri için istedi de işini görür çok yorum yok diye çekinmiştimBatarya olmadığı için ayarlı güç kaynağında denedim. Torku felan güzel gibi. Yalnız baya ağır alet. Bu kadar ağır olması kolu belli bir süre sonra yorabilir. Tamam taş gibi sağlam malzeme ama ağır geldi bana. Bataryasız hali ağır. Ama güzel güçlü alet. Bataryasını daha sonra alacağım. Önce formlula 1 lego arabalarıma çerçeve yaptırmam lazım. Onlar baya tutacak çünkü.
var mı hocam ayakkabı kıyafet vs sağlam kaliteli duran bildiğinBende hesap kalmadı. Kimseye hesap vermeyin bence karşı tarafın yapacağı hatalar sizlerin hesabını da etkilemekte. Güç bela ayarladığım 2 hesabım da böyle bir durum yüzünden bitti.
Sakinleşmiş buralar
Son kalan 9-10 k kredilerle şahsi kıyafet saat cart curt dizdimclaimle vs bi tik arttırdım.
https://share.temu.com/NpU6fCD70UAvar mı hocam ayakkabı kıyafet vs sağlam kaliteli duran bildiğin
Bende bi iade yapmıştım aynı cihazdan diğer hesaba da giriyordum ikisinide iptal etti temu 2 hesapta da 1800 kredi kaldı bekliyorum öyle belki gelir diyeBende hesap kalmadı. Kimseye hesap vermeyin bence karşı tarafın yapacağı hatalar sizlerin hesabını da etkilemekte. Güç bela ayarladığım 2 hesabım da böyle bir durum yüzünden bitti.
Sakinleşmiş buralar
Son kalan 9-10 k kredilerle şahsi kıyafet saat cart curt dizdimclaimle vs bi tik arttırdım.
Çok zor 3 ay vermez. Yeni hesaplara yönel ama yönelirken asla hiçbir iade yapma. Müşteri hizmetlerinden dahil.Bende bi iade yapmıştım aynı cihazdan diğer hesaba da giriyordum ikisinide iptal etti temu 2 hesapta da 1800 kredi kaldı bekliyorum öyle belki gelir diye![]()
aynı cihazdan diğer hesapların hepsinde wincredit vardı kullanmamıştım, bütün hesapları banladı herhalde onlarda da yokÇok zor 3 ay vermez. Yeni hesaplara yönel ama yönelirken asla hiçbir iade yapma. Müşteri hizmetlerinden dahil.
Çok zor 3 ay vermez. Yeni hesaplara yönel ama yönelirken asla hiçbir iade yapma. Müşteri hizmetlerinden dailBende bi iade yapmıştım aynı cihazdan diğer hesaba da giriyordum ikisinide iptal etti temu 2 hesapta da 1800 kredi kaldı bekliyorum öyle belki gelir diye![]()
Aynı cihazda tekrar Wincredit verdiğine şahit oldum ben. En garanti ye almak için her yeni hesapta adres gir kart kaydet ve bir kere wincrediti reddet. Tekrar verirse girdiğin adresle ve kartla alışveriş yaparsın. Direk girersen herhangi bir bilgi ile sıkıntı yaşarsan boşa gider 1600aynı cihazdan diğer hesapların hepsinde wincredit vardı kullanmamıştım, bütün hesapları banladı herhalde onlarda da yok
Şuan hiçbir hesapta yok. İlk kullandığım cihazda bi tane 60lık var. Adres kayıtlı. 3.cü kez reddedişim 50ye döndürmedi. İlginçtir veriyor ama 60lık.Çok zor 3 ay vermez. Yeni hesaplara yönel ama yönelirken asla hiçbir iade yapma. Müşteri hizmetlerinden dail
Aynı cihazda tekrar Wincredit verdiğine şahit oldum ben. En garanti ye almak için her yeni hesapta adres gir kart kaydet ve bir kere wincrediti reddet. Tekrar verirse girdiğin adresle ve kartla alışveriş yaparsın. Direk girersen herhangi bir bilgi ile sıkıntı yaşarsan boşa gider 1600