TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Wincredit sayfasında 0 kredi yazıp sen uygun değilsin mesajı vardı hesaplarımda. Bugün tüm hesaplarımda 600 tl kredi, etkinlik tam olarak kullanıma başlamadığından katılamıyorsın yazıyor. Bu bir gelişmemidir. Yakında aktif olur mu tekrardan fikriniz tecrübeniz var mı bu konuda?

mesela bu
yerel depo dıyor satıcı degıl yanı daha onceden ıade edılmıs bır urun olma ıhtımalı var gibi yada çınden buraya gelıp satıs ıcın bekletılen

Ekran Görüntüsü (726).webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve fıaytıda 5.4k zaten boyle bır ürünü çinden alamassın adamlarda bunu düşünüp direk buraya getirip satışa sunmus vergı falan eklenmıyorsa alırken sebebı bence tamamen bu diyebilirim

yok iade ürün falan değil direkt hepsiburada trendyol gibi temuyu kullanıyorlar sanırım türkiyeden satıcılar yani vergi çıkmıyor ekstra

bu durumda aslında temu kampanyalarından yararlanabiliyorsak ucuza trden alışveriş yapabiliriz

yok iade ürün falan değil direkt hepsiburada trendyol gibi temuyu kullanıyorlar sanırım türkiyeden satıcılar yani vergi çıkmıyor ekstra

bu durumda aslında temu kampanyalarından yararlanabiliyorsak ucuza trden alışveriş yapabiliriz
yanı bılemedım . Kampanya olayıda eğer wincredite gelirse ürün 1000 tl ucuza alırsın okadar

İade üründür. İade edilen ürünlerin ücreti kargo İstanbul'a vardığında yatıyor demişlerdi. Orada depoda toplanıyor yoksa o kadar hızlı ücret iadesi olmaz. İade olanları da bu şekilde satıyorlardır. Uçakla geri göndererek masrafa girmezler.

Uzun süre sonra 3000 jeton topladan 1800 jeton toplama görevine döndü ve 600 kredi veriyor yapınca yapmayıp beklesem 1000 e geçermi yoksa alıp birdahakine 1000 verimi acaba bilemedim şimdi

Normal alımlarda %40 vergi indirimi gibi bir şeye dönmüş (temu ben ödüyorum diyor) wıncreditte uygulamadı

Claimcredit yaptım ve son gününde ki para 105tlydi yanlışlıkla kredi olarak almak yerine kupon olarak 260 aldım canlı desteğe yazdım 215tl olarak attılar?

İade üründür. İade edilen ürünlerin ücreti kargo İstanbul'a vardığında yatıyor demişlerdi. Orada depoda toplanıyor yoksa o kadar hızlı ücret iadesi olmaz. İade olanları da bu şekilde satıyorlardır. Uçakla geri göndererek masrafa girmezler.
hocam iade ürünü diyelim de 6000tllik süpürgeyi nasıl almışlar peki geçen seneden kalma mallar mı yani ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,197
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri