Oguz...
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 477
anlamadım bizim yerel satıcılarda mı satıyor karşıma gelmedi?yeni şeyler mi geldi temuya yerel satıcılar diye yüksek fiyatlı ürünler satıyorlar
anlamadım bizim yerel satıcılarda mı satıyor karşıma gelmedi?yeni şeyler mi geldi temuya yerel satıcılar diye yüksek fiyatlı ürünler satıyorlar
Birkaç link atar mısın kimmiş neymiş bu yerel satıcılar merak ettim..yeni şeyler mi geldi temuya yerel satıcılar diye yüksek fiyatlı ürünler satıyorlar
Oha harbiden ne alaka la bu![]()
Temu | En Yeni Giyim, Güzellik, Ev, Takı Ürünlerini ve Daha Fazlasını Keşfedin
Temu'yu en yeni moda ürünleri, kozmetik ürünleri ve daha fazlası için tek adres haline getirin. Temu'dan gönderilen ürünlerde ücretsiz kargo. 90 gün içinde ücretsiz iade. Temu'da alışveriş yapın ve tasarruf etmeye başlayın.share.temu.com
mesela bu
yerel depo dıyor satıcı degıl yanı daha onceden ıade edılmıs bır urun olma ıhtımalı var gibi yada çınden buraya gelıp satıs ıcın bekletılen![]()
Temu | En Yeni Giyim, Güzellik, Ev, Takı Ürünlerini ve Daha Fazlasını Keşfedin
Temu'yu en yeni moda ürünleri, kozmetik ürünleri ve daha fazlası için tek adres haline getirin. Temu'dan gönderilen ürünlerde ücretsiz kargo. 90 gün içinde ücretsiz iade. Temu'da alışveriş yapın ve tasarruf etmeye başlayın.share.temu.com
mesela bu
yanı bılemedım . Kampanya olayıda eğer wincredite gelirse ürün 1000 tl ucuza alırsın okadaryok iade ürün falan değil direkt hepsiburada trendyol gibi temuyu kullanıyorlar sanırım türkiyeden satıcılar yani vergi çıkmıyor ekstra
bu durumda aslında temu kampanyalarından yararlanabiliyorsak ucuza trden alışveriş yapabiliriz
hocam iade ürünü diyelim de 6000tllik süpürgeyi nasıl almışlar peki geçen seneden kalma mallar mı yani ?İade üründür. İade edilen ürünlerin ücreti kargo İstanbul'a vardığında yatıyor demişlerdi. Orada depoda toplanıyor yoksa o kadar hızlı ücret iadesi olmaz. İade olanları da bu şekilde satıyorlardır. Uçakla geri göndererek masrafa girmezler.