Usb portlu çoklu priz önerisi olan var mı ben bunu buldum nasıldır? Yorumları iyi
https://share.temu.com/j02tXgyuTgA
https://share.temu.com/j02tXgyuTgA
şimdilik ürün almaya değmez, 4000tl ye satılan ürünğ 9500 tl gibi bir fiyata satıyorlar şuanda. bir çok üründe o şekilde yüksek kar marjı uygulanıyor. çinli satıcılara gümrük vergisini ödeyerek alsak bile çok daha uyguna gelir bir çok ürün.Yerel satıcı uygulaması gayet güzel olmuş ancak örneğin arçelik markasının ürününü satan bir satıcıda garanti olayı nasıl olur o durum biraz kafa karıştırabilir. Ama Kredileri vb. yerel satıcılarda kullanma imkanı güzel olmuş.
@valhalla veya @KingDeViL varsa bu iki arkadaşda vardırMerhaba arkadaşlar, bu ürünü aldım Temu'dan ama içinden programını yükleyeceğim Qr kod olan kağıt çıkmadı. Daha önce programı bilen yükleyen varsa yardımcı olabilir mi?
Evet bu ürünü sipariş verdim bikaç ay önce ama inan daha açmış değilim.... 150 küsur paketin içinde bu gece bulursam açıp kurcalar nasıl yapılırmış ne menem bişeymiş dilim döndüğünce anlatırımMerhaba arkadaşlar, bu ürünü aldım Temu'dan ama içinden programını yükleyeceğim Qr kod olan kağıt çıkmadı. Daha önce programı bilen yükleyen varsa yardımcı olabilir mi?
hocam dün bi ara temuda %40 verginizi temu olarak biz ödücez diye yazı gözüküyordu kayboldu normal sepetten alışveriş yaparken işliyordu bilginiz var mı?Bikaç gündür baya yoğunuz malum iş güç.. O yüzden nadiren bakıp bakıp çıktım arada..
Buralar biraz durulmuş biraz da akmış gibi
Sorular, yorumlar, açılımlar.....
Son 4-5 sayfaya bi bakayım kim ne yazmış ne sormuş,
Özelden de gelmiş bişeyler onlara da cevap yazalım dimi..
Sormak istedikleriniz varsa 1 saat kadar aktif olucam dostlar... Duyurulur..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bu ürünü sipariş verdim bikaç ay önce ama inan daha açmış değilim.... 150 küsur paketin içinde bu gece bulursam açıp kurcalar nasıl yapılırmış ne menem bişeymiş dilim döndüğünce anlatırım![]()
Size zahmet hocam program kamera için şartBikaç gündür baya yoğunuz malum iş güç.. O yüzden nadiren bakıp bakıp çıktım arada..
Buralar biraz durulmuş biraz da akmış gibi
Sorular, yorumlar, açılımlar.....
Son 4-5 sayfaya bi bakayım kim ne yazmış ne sormuş,
Özelden de gelmiş bişeyler onlara da cevap yazalım dimi..
Sormak istedikleriniz varsa 1 saat kadar aktif olucam dostlar... Duyurulur..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bu ürünü sipariş verdim bikaç ay önce ama inan daha açmış değilim.... 150 küsur paketin içinde bu gece bulursam açıp kurcalar nasıl yapılırmış ne menem bişeymiş dilim döndüğünce anlatırım![]()