TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Yerel Satıcı başvuruları açıldı sayılır, şuanda sadece davet alan işletmeler kayıt olabilir.

Ayrıca bigshop türkiyede yerel bir işletme, kendi deposundan ürünleri gönderiyor. Kısaca yeni bir trendyol doğuyor şuanda kundakta bir bebek gibi

Bknz, https://www.hepsiburada.com/magaza/biggshop?tab=profile

Temu uygulamasında "Yerel Depo" yazarsanız çoğu yerel satıcının ürünlerini vergisiz sipariş geçbiliyorsunuz.

Yanılmıyorsam yerel satıcıların ürünleri wincredit sayfasında çıkmıyor gibi. Kontrol edip deneyen olursa test edelim.

Son düzenleme:
Ajazz ak820 geldi bir tuşu diğerlerine göre aşşağıda ve rahatsız ediyor bunu mh ile iade edersem wincredit hali ne olur? @valhalla wincredit sorunsuz kullanmaya devam eder miyim yoksa risk var mı

Yerel satıcı uygulaması gayet güzel olmuş ancak örneğin arçelik markasının ürününü satan bir satıcıda garanti olayı nasıl olur o durum biraz kafa karıştırabilir. Ama Kredileri vb. yerel satıcılarda kullanma imkanı güzel olmuş.

Ajazz ak820 geldi bir tuşu diğerlerine göre aşşağıda ve rahatsız ediyor bunu mh ile iade edersem wincredit hali ne olur? @valhalla wincredit sorunsuz kullanmaya devam eder miyim yoksa risk var mı
Müşteri hizmetleri kanalıyla sonuç alırsanız sıkıntı olmaz..

Yerel satıcı uygulaması gayet güzel olmuş ancak örneğin arçelik markasının ürününü satan bir satıcıda garanti olayı nasıl olur o durum biraz kafa karıştırabilir. Ama Kredileri vb. yerel satıcılarda kullanma imkanı güzel olmuş.
şimdilik ürün almaya değmez, 4000tl ye satılan ürünğ 9500 tl gibi bir fiyata satıyorlar şuanda. bir çok üründe o şekilde yüksek kar marjı uygulanıyor. çinli satıcılara gümrük vergisini ödeyerek alsak bile çok daha uyguna gelir bir çok ürün.

Merhaba arkadaşlar, bu ürünü aldım Temu'dan ama içinden programını yükleyeceğim Qr kod olan kağıt çıkmadı. Daha önce programı bilen yükleyen varsa yardımcı olabilir mi?

Ekler

• 17485346707784423247122512264579.webp
    17485346707784423247122512264579.webp
    1.2 MB · Hit: 44
dostlar kredi kazanma yolu bilen varmı acaba payklaşırsa burdan veya özeledn duacısı olurum hobi malzemeleri alıyoduk

Ben de bir şey soracağım. Wincredit nasıl çalışıyor? Bir Boom mikrofon kolu almak istiyorum da geçenlerde bir alışveriş yapmıştım fakat nasıl olduğunu bilmediğim için galiba işe yaramayacak. AK48 mikrofon kolunu alacaktım da indirim yapabilir miyim buna?

Bikaç gündür baya yoğunuz malum iş güç.. O yüzden nadiren bakıp bakıp çıktım arada..
Buralar biraz durulmuş biraz da akmış gibi:)
Sorular, yorumlar, açılımlar.....
Son 4-5 sayfaya bi bakayım kim ne yazmış ne sormuş:),
Özelden de gelmiş bişeyler onlara da cevap yazalım dimi..
Sormak istedikleriniz varsa 1 saat kadar aktif olucam dostlar... Duyurulur..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar, bu ürünü aldım Temu'dan ama içinden programını yükleyeceğim Qr kod olan kağıt çıkmadı. Daha önce programı bilen yükleyen varsa yardımcı olabilir mi?
Evet bu ürünü sipariş verdim bikaç ay önce ama inan daha açmış değilim.... 150 küsur paketin içinde bu gece bulursam açıp kurcalar nasıl yapılırmış ne menem bişeymiş dilim döndüğünce anlatırım:)

Bikaç gündür baya yoğunuz malum iş güç.. O yüzden nadiren bakıp bakıp çıktım arada..

Evet bu ürünü sipariş verdim bikaç ay önce ama inan daha açmış değilim.... 150 küsur paketin içinde bu gece bulursam açıp kurcalar nasıl yapılırmış ne menem bişeymiş dilim döndüğünce anlatırım:)
hocam dün bi ara temuda %40 verginizi temu olarak biz ödücez diye yazı gözüküyordu kayboldu normal sepetten alışveriş yaparken işliyordu bilginiz var mı?

Size zahmet hocam program kamera için şart 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,871
Üyeler
175,118
Son üye
Son Havale geçiren
Geri