Yardım Fiat Bravo 1.4 T-Jet yüksek hızlarda motorun gücü düşüyor

Puente

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar herkese, geçen yıl satın aldığım Fiat Bravo 1.4 T-Jet 2009 benzinli aracımda 120-130 km/s hızın üstünde oluşan bir sorun var. Belirttiğim hızın altında ne kadar sürersem süreyim sorun olmuyor, bu hızların üstüne de rahatlıkle çıkabilen bir araç, ancak çıktıktan birkaç dakika sonra motorun gücü belirgin bir miktarda düşüyor, araç 4000 devirin üstüne çıkamıyor. Ustaya götürdüğümde beyinden arıza olabileceğini söyledi, aracı stop edip tekrar çalıştırınca düzeliyor; usta da bu bilgiye dayanarak beyinle ilgilidir dedi. Ancak ben de Turbo'da sorun olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Sizce ustayı dinleyip beyinciye mi götürmeliyim yoksa başka bir motor ustasına mı götürmeliyim?

1.6 dizel egea sahibiyim benzer bir sorun yaşamıştım 80-90 üstüne çıkmıyordu turbo borusunun degişmesiyle düzeldi ancak bende aracı stop edip başlatınca düzelmiyordu o yüzden beyinden de olması muhtemelen ıslık sesi duyuyor musunuz ?

1.6 dizel egea sahibiyim benzer bir sorun yaşamıştım 80-90 üstüne çıkmıyordu turbo borusunun degişmesiyle düzeldi ancak bende aracı stop edip başlatınca düzelmiyordu o yüzden beyinden de olması muhtemelen ıslık sesi duyuyor musunuz ?

Yok hocam bu sorun birkaç kere başıma geldi ancak öyle bir ses duymadım hiç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri