Diyorum ya hızlıca al diye. Bende stoğa gelse g75 pro alırdım.Hocam bunun ekranı ve 10000 mah bataryası var o ilgimi çekti. Ayrıca kalite eksikliği yaşamazsam g75 satıp kara bile geçerim diye düşünüyorum (gümrük patlatmaz ise![]()
evettc kimlik yazıyor muyuz satınn alım ekranına hocam @bdrhncagriozdmr
g75 pro var bende birde f87 var. İkisi arasında aman aman bir fark göremiyorum hatta f87 daha keyifli gibi. G75 çok iyi klavye evet ama neyini sevdiniz bu kadarDiyorum ya hızlıca al diye. Bende stoğa gelse g75 pro alırdım.
hocam merhaba bende sipariş vereceğim şimdi. ansi ve iso arasında tuş şekilleri hariç oyun performansına etki edecek bir etki var mı ? ve fps oyunları odaklı almayı düşündüğüm için wisteria linear almayı düşünüyorum. doğru bir karar mı ?Benimki kargoya verildi şükürler olsun yunexpress ile geliyor
aralarında layout dışı fark yokhocam merhaba bende sipariş vereceğim şimdi. ansi ve iso arasında tuş şekilleri hariç oyun performansına etki edecek bir etki var mı ? ve fps oyunları odaklı almayı düşündüğüm için wisteria linear almayı düşünüyorum. doğru bir karar mı ?
renkler ve zevkler tartışılmazBu kadar kaba bir klavyede görmemiştim bunun neresi güzel![]()