Acer aspire e5-521 laptop için ram önerisi

Reaksiyon skoru
0
Acer aspire e5-521 model laptopum var biraz eski ama şuan onu hızlandırmaya çalışıyorum daha çnce ssd takmıştım zaten şimdide ram takmayı düşünüyorum galiba 2 yuva varmış güncel ram 4gb ddr3 800mhz veya 1600 mhz olması lazım 2.yuvayada 8 lik bir ram takmayı düşünüyorum sizce faydası olurmu ve hangi ram önerirsiniz

Ekler

• RAM.webp
    RAM.webp
    554.2 KB · Hit: 9
Acer aspire e5-521 model laptopum var biraz eski ama şuan onu hızlandırmaya çalışıyorum daha çnce ssd takmıştım zaten şimdide ram takmayı düşünüyorum galiba 2 yuva varmış güncel ram 4gb ddr3 800mhz veya 1600 mhz olması lazım 2.yuvayada 8 lik bir ram takmayı düşünüyorum sizce faydası olurmu ve hangi ram önerirsiniz
Altını açıp yuvadaki modelin aynısını alabilirsin altını açamam diyorsan CPUZ ile memory kısmına bakıp öğrenebilirsin 4 4 8 yapman seni windows 10 için kurtarır 11 su gibi içiyor 16 bile adam akıllı yetmiyor debloat yapmadan ya debloat yap yada win10a geri dön bu kadar eski sistemde 11e geçmek eşeğe kütük yüklemek gibi bir şey

kesinlikle performans artışı olur masaüstünde bile 72 kullanım fazla

bu modelde ram entegre diye biliyorum kardom 2 yuva yazması seni şaşırtmasın dikkatli bak istersen. Fakat 2 tane destekliyorsa 8+4 olarak kullan yoksa verdiğin paraya değmez.

Geri