❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

ben iphone'a tam düzgün bağlayamadım sanırım. gamesir uygulamasında oyun kısmına bakamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin appt game kısmı nasıl hocam iphone da desteklenmiyor diyor game kısmı
Hardware mapping yazanlar g modunda native mode yazanlar android modunda çalışıyor. Standart Bluetooth modunda bağlayınca gamepad modelini vs detayli bilgileri bile göstermiyor. İphoneda Bluetooth moduyla bağlanıyor sanırım o yüzden olabilir.

1000033080.webp

Gamesir logosu + y ye basınca oluyordu sanırım ios ile bağlantı

çok güzel kol, dualsense'imi bıraktım bununla oynuyorum, bu fiyata bedava. konu için teşekkürler yine

Hardware mapping yazanlar g modunda native mode yazanlar android modunda çalışıyor. Standart Bluetooth modunda bağlayınca gamepad modelini vs detayli bilgileri bile göstermiyor. İphoneda Bluetooth moduyla bağlanıyor sanırım o yüzden olabilir.

Alıntıyı görüntüle
bende hiçbir şekilde gözükmüyor yav. başka ios kullanan arkadaşlar var mı? tüm modları denedim

o nasıl yapılıyor
gamesirin uygulamasını indir. gamepadde rb + home butonlarına bas açık mavi yanıp sönecek. bluetooth ile bağla, uygulamada gözüküyor zaten gamepad. games kısmında fifayı bul starta bas.

aga nerden aldık bu kolu ya yine sinir hastası olacam milletin en kötüsü yedekten 96lık kart sokuyo biz çöplerle kadro kurmaya çalışıyoz 2 günde uyuz etti yine

aga nerden aldık bu kolu ya yine sinir hastası olacam milletin en kötüsü yedekten 96lık kart sokuyo biz çöplerle kadro kurmaya çalışıyoz 2 günde uyuz etti yine
kadro kurma görevlerinden neymar ve 95'lik snt cıkardım yanlıslıkla sattım 0 coine :D

Kullanma kılavuzunu okumanızı öneririm bir sürü özelliği var, titreşim miktarını bile ayarlayabiliyorsunuz

kadro kurma görevlerinden neymar ve 95'lik snt cıkardım yanlıslıkla sattım 0 coine :D
Kanka kadro kurma görevinde altyapi görevlerini yapayım en azından dedim transfer pazari açılsın diye. Ayni uyruk ve ayni takımda oynayan stoper ve kaleci lazım. Bende yok 2 gündür gelsin diye bekliyorum. Normal görevlerden ne düşerse onla oynuyom mecbur.

Kanka kadro kurma görevinde altyapi görevlerini yapayım en azından dedim transfer pazari açılsın diye. Ayni uyruk ve ayni takımda oynayan stoper ve kaleci lazım. Bende yok 2 gündür gelsin diye bekliyorum. Normal görevlerden ne düşerse onla oynuyom mecbur.
onlar kadrodan illa ki çıkıyor dikkatli bakman lazım brnim baya vaktimi almıstı :D

Geri