emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,084
23de denedim çalışıyor.fifada titreşim çalışmıyor galiba var mı aynı sorunu yaşayan?
23de denedim çalışıyor.fifada titreşim çalışmıyor galiba var mı aynı sorunu yaşayan?
Mobile oyuna 229 bayilmam knkGrid autosport oynuyordum ben oyun koluyla
Nasıl ne bekliyorum telefon için almışım zaten bu nasıl soru?Dostum telefonda ne bekliyorsun ki ?
telefon için kısmı destek sunsada yapabileceğin pek bir şey yok. mobil oyunların çoğu gamepad ile uyumlu değil doğal olarak.Mobile oyuna 229 bayilmam knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl ne bekliyorum telefon için almışım zaten bu nasıl soru?
APK olarak kullanıyorum ben de zaten. Üstüne oyunun fizikleri de gayet güzel, oyun koluyla oynarken PC oyunlarını aratmıyor fazlaMobile oyuna 229 bayilmam knk
Hades tarzi oyunlar oyna. Online degil ama akar gider.Gamepad destekli güzel güncel online oyunlar varmı gelisip ekipman kasabilecegin tarzda ws
Testi nereden yapıyoruz?Yalnız şu değerlere bakarmisiniz dualshockda bile böyle değerler göremezsin adamlar yapmış harbi
Testi nereden yapıyoruz?
Bu arada merak ettim baktım doğrudan destek yok ama gamesir uygulamasi üzerinden gelişmiş modda bağlantı yapınca fc mobile oynayabiliyorsun.Arkadaş gamepadi telefone bağlıyorum fc mobilede algılamıyor niye böyle yapıyor
sizin appt game kısmı nasıl hocam iphone da desteklenmiyor diyor game kısmıBu arada merak ettim baktım doğrudan destek yok ama gamesir uygulamasi üzerinden gelişmiş modda bağlantı yapınca fc mobile oynayabiliyorsun.