❌İndirim Bitti! I5 14600KF - RTX 5070 - Z790 48.999₺

1 şuanda %20 indirim yok.
2 tekrar gelir mi? Bilmiyoruz.
3 hekes sistem toplamak istemiyor, bilmiyor veya uğraşmak istemiyor.
4 hazır sistem ve mağazaya özel görerek beğenerek alıp gidebilirler.

Ha bende senin dediğin gibi toplarım. Acele etmem indirim, kupon, kampanya kovalarım. 1 haftada toplayacağım sistemi belki 3 4 ayda toplarım ama en iyi en kaliteli parçalarla en ucuza toplarım. Ki topladım da.
Yahu zaten bekleyip erteledikçe ülkede fiyatlar artıyor sürekli, şimdi 12k bi işlemci 3-4 ay sonra olur 14k, ona indirim beklersin, gelir o indirim 12 ye düşer yine 12 den alırsın :kekw: aynı paraya sistemi geç toplamış olursun

• Thread Starter Thread Starter
Yahu zaten bekleyip erteledikçe ülkede fiyatlar artıyor sürekli, şimdi 12k bi işlemci 3-4 ay sonra olur 14k, ona indirim beklersin, gelir o indirim 12 ye düşer yine 12 den alırsın :kekw: aynı paraya sistemi geç toplamış olursun

O biraz şans işi. Örneğin 5070 Ti 50K civarı çıktı, 6 ay sonra dolar arttı şu oldu bu oldu 38K ya bulunabiliyor.

O biraz şans işi. Örneğin 5070 Ti 50K civarı çıktı, 6 ay sonra dolar arttı şu oldu bu oldu 38K ya bulunabiliyor.
Stoktan dolayı oluyor o yeni çıkan ürünlerde, yurt dışında da bundan şişiyor fiyatlar, ama sonra önerilen satış seviyelerine iniyor, indikten sonra da enflasyonla artışa geçiyor. Kaçınılmaz döngü bu şekilde işliyor.

1 şuanda %20 indirim yok.
2 tekrar gelir mi? Bilmiyoruz.
3 hekes sistem toplamak istemiyor, bilmiyor veya uğraşmak istemiyor.
4 hazır sistem ve mağazaya özel görerek beğenerek alıp gidebilirler.

Ha bende senin dediğin gibi toplarım. Acele etmem indirim, kupon, kampanya kovalarım. 1 haftada toplayacağım sistemi belki 3 4 ayda toplarım ama en iyi en kaliteli parçalarla en ucuza toplarım. Ki topladım da.
Bende kaliteli parçalı ucuza topladım sadece anakartı normal fiyatına aldım. Toplamaya zamanı yok veya bilmiyorsa tabii ki hazır alsın ama bu sistem hala gözümde indirim değil çünkü daha iyilerini gördüm. Bugüne bakarsak avantajı var ama öncekilerini gördükten sonra cezbetmiyor.

arkadaşlar ben bu sistemi almayı düşünüyorum yarın mağazadan gidip acaba direkt alayım mı ? yoksa bekle daha iyi indirim gelir der misiniz ? beklemektende çok sıkıldım :/ ayiriyetten bi arkadaş soğutucu hakkında bir yorum demiş o konuda ne önerirsiniz?

arkadaşlar ben bu sistemi almayı düşünüyorum yarın mağazadan gidip acaba direkt alayım mı ? yoksa bekle daha iyi indirim gelir der misiniz ? beklemektende çok sıkıldım :/ ayiriyetten bi arkadaş soğutucu hakkında bir yorum demiş o konuda ne önerirsiniz?
Soğutucuyu 200TL farkla 120mm kule tipine değiştirip al stok verdikleri model berbat. Bir de bütçen varsa RAMi 1500TL farkını verip 2x16 yaparak al. Başka sorunu yok gidip alabilirsin.

Soğutucuyu 200TL farkla 120mm kule tipine değiştirip al stok verdikleri model berbat. Bir de bütçen varsa RAMi 1500TL farkını verip 2x16 yaparak al. Başka sorunu yok gidip alabilirsin.
peki her vatan magazasında bu sıstem varmıdır ?

sıvı soğutma da ne önerirsin

peki her vatan magazasında bu sıstem varmıdır ?
Gidip sorman lazım mağazada sistemdeki her parçanın stoğu varsa verirler yoksa veremezler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmasa da sipariş verirler getirtirler
Bu da var tabi diğer mağazalardan isterler birkaç gün gecikir en fazla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıvı soğutma da ne önerirsin
Dediğim kule tipi hariç özelleştirme önermem, ama isteyen sonradan başka yerden sıvı soğutma alıp takabilir.

14600KF + ASUS 5070 sistem kullanıyorum . Kesinlikle tek fan kule tipi almayın ilave eklemeyin . Ya çift fan 6 bakır borulu alın ya da kaliteli bi sıvı soğutma alın . Oyunlarda(warzone oynuyorum) 70 derecede çalışıyor kraken elite 240 ile
Kasada taş gibiymiş he

14600KF 200 liralık soputucu ile soğumaz. En az Assassin King ya da en ideali Peerless Assassin, Phantom Spirit gibi soğutucular ile soğur. Öyle bir fiyat avantajı da yok gidin tek tek toplayın. Ayrıca LGA1700 sistemler çok uygun olmadıkça tavsiye etmiyorum, soket bitti gitti

Back