Temu ya çok güvenmiyorum amazon trendyol hepsiburada gibi yerlerde varsa olurTemudan al baya seçenek var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
cx 8 port argb & pwm fan kontrolör hub - uzaktan kumandalı, 5v3-pin/12v4-pin usb güçlü rgb aydınlatma senkronizasyonu, pc ve sunucu kasa fanları için (pil dahil değildir), şık tasarım, çok yönlü bağlantı, yüksek kaliteli elektronik, dayanıklı yapım
Temu'da bu cx 8 port argb & pwm fan kontrolör hub - uzaktan kumandalı, 5v3-pin/12v4-pin usb güçlü rgb aydınlatma senkronizasyonu, pc ve sunucu kasa fanları için (pil dahil değildir), şık tasarım, çok yönlü bağlantı, yüksek kaliteli elektronik, dayanıklı yapım, pc i̇nşa ediciler i̇çin ürününe...share.temu.com
Gibi
Anakartta 4 pin 12v varCERRXIAN 3-Pin 5V ARGB Controller, 1 ila 11 Port ARGB-HUB, 12 yollu, 5 V, 3 pinli RGB-LED-Splitter Hub SATA bağlantı noktası destekli Sihirli bant ve vidalı sabitleme : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CERRXIAN 3-Pin 5V ARGB Controller, 1 ila 11 Port ARGB-HUB, 12 yollu, 5 V, 3 pinli RGB-LED-Splitter Hub SATA bağlantı noktası destekli Sihirli bant ve vidalı sabitleme : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
4 pin 12v çevriliyomu 3 pindenBu işini görür diye düşünüyorum. fiyat ve site sana kalmış.
![]()
Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...www.teknobiyotik.com
Hocam o kadar detaya sahip değilim bende araştırırken gördüm benimkiler 6 pinli olduğundan olmamıştı. Bir tarafı 3 bir tarafı 4 gözüküyor çıkışta da 3 pin var al kutusunu bozmadan bak işine yaramazsa iade edersin.Anakartta 4 pin 12v var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 pin 12v çevriliyomu 3 pinden
Hocam fotodaki kablolardan anlaşılıyo 4 pin 12v kablosu olup olmadığı onun içinHocam o kadar detaya sahip değilim bende araştırırken gördüm benimkiler 6 pinli olduğundan olmamıştı. Bir tarafı 3 bir tarafı 4 gözüküyor çıkışta da 3 pin var al kutusunu bozmadan bak işine yaramazsa iade edersin.
Bu pwm de kafam karıştı ama olmuyornuş sordum yinede sağolunAlıntıyı görüntüle
Bu işine yarar mı bilemedim