Temu ya çok güvenmiyorum amazon trendyol hepsiburada gibi yerlerde varsa olurTemudan al baya seçenek var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
This item was discontinued
cx argb kasa fan kontrol cihazı 5v3 pin/12v4 pin argb pwm çift 8 portlu , ışık senkronizasyon kontrolü - uzaktan kumanda dahil (pil dahil değildir), oyun bilgisayarı modifikasyonu,şık tasarım,güvenilir ,pc yapımcıları,donanım hobi severleri ürününü Temu'da satın alın. Temu' gönderilen...share.temu.com
Gibi
Anakartta 4 pin 12v varCERRXIAN 3-Pin 5V ARGB Controller, 1 ila 11 Port ARGB-HUB, 12 yollu, 5 V, 3 pinli RGB-LED-Splitter Hub SATA bağlantı noktası destekli Sihirli bant ve vidalı sabitleme : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CERRXIAN 3-Pin 5V ARGB Controller, 1 ila 11 Port ARGB-HUB, 12 yollu, 5 V, 3 pinli RGB-LED-Splitter Hub SATA bağlantı noktası destekli Sihirli bant ve vidalı sabitleme : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
4 pin 12v çevriliyomu 3 pindenBu işini görür diye düşünüyorum. fiyat ve site sana kalmış.
![]()
Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...www.teknobiyotik.com
Hocam o kadar detaya sahip değilim bende araştırırken gördüm benimkiler 6 pinli olduğundan olmamıştı. Bir tarafı 3 bir tarafı 4 gözüküyor çıkışta da 3 pin var al kutusunu bozmadan bak işine yaramazsa iade edersin.Anakartta 4 pin 12v var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 pin 12v çevriliyomu 3 pinden
Hocam fotodaki kablolardan anlaşılıyo 4 pin 12v kablosu olup olmadığı onun içinHocam o kadar detaya sahip değilim bende araştırırken gördüm benimkiler 6 pinli olduğundan olmamıştı. Bir tarafı 3 bir tarafı 4 gözüküyor çıkışta da 3 pin var al kutusunu bozmadan bak işine yaramazsa iade edersin.
Bu pwm de kafam karıştı ama olmuyornuş sordum yinede sağolunAlıntıyı görüntüle
Bu işine yarar mı bilemedim