BiOS GÜNCELLENİRKEN BİLGİSAYARDAN ELEKTİRİĞİN KESİLMESİ

Değil be hocam. En temizi servisine veya tanıdığı ve bu işi bilen birisine yollaması.
Ürünü TKA Bilişim Premium Bilgisayar Servisi’ne yolladım ilk olarak 2400 tl muadil parça ile onarımı dediler sonra geri iade isteyince 1500 e düşürdüler sonra mecbur yaptırmak zorunda kaldım demelerne göre anakart kısa devreye düşmüş

Ürünü TKA Bilişim Premium Bilgisayar Servisi’ne yolladım ilk olarak 2400 tl muadil parça ile onarımı dediler sonra geri iade isteyince 1500 e düşürdüler sonra mecbur yaptırmak zorunda kaldım demelerne göre anakart kısa devreye düşmüş
İyi bari halloluyorsa güzel, geçmiş olsun bir dahakine dikkat et.

Kisa devre olan anakart basta biraz calisir, fanlar doner sonra kapanir daha calismaz. Dugmeye ne kadar basar bas calismaz. Sonra poweri kapat tekrar ac yine basa doner biraz calisir ardindan hic calismaz. Memlekette herkes dolandirici olmus. Neyse bakalim.

Son düzenleme:
Kisa devre olan anakart basta biraz calisir, fanlar doner sonra kapanir daha calismaz. Dugmeye ne kadar basar bas calismaz. Sonra poweri kapat tekrar ac yine basa doner biraz calisir ardindan hic calismaz. Memlekette herkes dolandirici olmus. Neyse bakalim.
Valla çok haklısın adam ben ürünü geri istyorum diyince yarı yarıya fiyat indi herkes birbirine çökmeye çalışıyor yapıcak bir şey yok mecbur verdim

Burayi gormedim burada da konu acmis. Bir kisi de dememis mi eeprom cihaziyla bu isi duzeltmek cocuk oyuncagi diye. Cevabini asagidaki linkte verdim bilgisayarcaiya verecegin yerde linkteki setten al hallet. Oyle bodoslama baktim biraz daha arastirilsa belki daha ucuzu da bulunur. Bu kadar basit birseyi nasil kimse bilmez sasirdim.

ben dahil 3 kişi söyledi sanırım

Geri