Ben de kullanıyorum evet biraz katı sürmesi zor ama 10 derecelik bir düşüş sağladı eski macuna göre. Ha illa farklı marka olsun diyorsan kryonaut alabilirsin350 tl para verdim orjinal ürün hepsiburada satıcısından aldım çimento göndermişler ısılar daha da yükseliyor herkes şikayetçi bu durumdan.
değerli dostum mx6 çimento + pumpout canavarı sanırım hiç kendin denemediğin için böyle havadan konuşuyorsun bissürü insan şikayetçimx6 ya çöp deyip mx4 mü alacaksın gayet mantıklı bir hareket seni tebrik ediyorumİşlemci neyse de ekran kartı pumpout yapar kalın viskoziteli bir macun olmalı thermalright tfx pullsar pullwark bold Thermal Grizzly Kryonaut deneyebilirsin.
reis o da gereksiz pağlı geliyor 1 gr 450tl mx 4 gpu cpu için uygun gibi gördümBen de kullanıyorum evet biraz katı sürmesi zor ama 10 derecelik bir düşüş sağladı eski macuna göre. Ha illa farklı marka olsun diyorsan kryonaut al en iyisi o
760 bandına gelmiş hatta 1 gr mıBen de kullanıyorum evet biraz katı sürmesi zor ama 10 derecelik bir düşüş sağladı eski macuna göre. Ha illa farklı marka olsun diyorsan kryonaut alabilirsin
Sana mx6 iyi diyen yok okuduğun şeyi anlamıyorsun sanırım. Yazımı açıklayayım ben sadece mx6 ya çöp deyip ( DAHA ÜST BİR MODEL OLDUĞU İÇİN ) mx4 alayım mı demene şaşırdım ve dalga geçtim. Sonrasında da tavsiye ettiğim macunları sıraladım zaten sana mx6 al diyen olmadıdeğerli dostum mx6 çimento + pumpout canavarı sanırım hiç kendin denemediğin için böyle havadan konuşuyorsun bissürü insan şikayetçi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis o da gereksiz pağlı geliyor 1 gr 450tl mx 4 gpu cpu için uygun gibi gördüm
760 bandına gelmiş hatta 1 gr mı
reisim dalga geçer gibi yazmıssın o yüzden öyle dedim kusura bakmaSana mx6 iyi diyen yok okuduğun şeyi anlamıyorsun sanırım. Yazımı açıklayayım ben sadece mx6 ya çöp deyip ( DAHA ÜST BİR MODEL OLDUĞU İÇİN ) mx4 alayım mı demene şaşırdım ve dalga geçtim. Sonrasında da tavsiye ettiğim macunları sıraladım zaten sana mx6 al diyen olmadı
300tl macun var mıSana mx6 iyi diyen yok okuduğun şeyi anlamıyorsun sanırım. Yazımı açıklayayım ben sadece mx6 ya çöp deyip ( DAHA ÜST BİR MODEL OLDUĞU İÇİN ) mx4 alayım mı demene şaşırdım ve dalga geçtim. Sonrasında da tavsiye ettiğim macunları sıraladım zaten sana mx6 al diyen olmadı
Biraz dalga geçtim zatenreisim dalga geçer gibi yazmıssın o yüzden öyle dedim kusura bakma
bugun ekran kartı pedlerinin yırtıldıhnı gördüm parçaları tekrar yerine koydum reis kart 1 yıllık 1,5 1yıllık falan ama macun şart ya macunum yok piyasada bissürü var bilmiyom ne yapacagımıBiraz dalga geçtim zatenMacunların geneli 4 5 ayda cortluyor ya thermalright'ın heilos'u vardı çakma ptm yerine onu tavsiye ederdim de o macunlar da iyidir biraz pahalıdır ama. Param var fantezi yaparım diyorsan karbon padler var 0.3mm lik onları deneyebilirsin 650 liraya pullsar carbon pad var.
https://www.amazon.com.tr/Noctua-NT...&sprefix=pullsar+termal+macun,aps,136&sr=8-20reisim dalga geçer gibi yazmıssın o yüzden öyle dedim kusura bakma
300tl macun var mı