Termal macun önerisi

Zangetsuu

80+
Reaksiyon skoru
37
lanet olası çöp mx6 harici 300tl mx4 8gr var sizce ekran kartı ve işlemci için alınır mı öneriniz var mı

Mx6 gayet iyidir aslında niye böyle dediniz ?
350 tl para verdim orjinal ürün hepsiburada satıcısından aldım çimento göndermişler ısılar daha da yükseliyor herkes şikayetçi bu durumdan.

mx6 ya çöp deyip mx4 mü alacaksın gayet mantıklı bir hareket seni tebrik ediyorum :D İşlemci neyse de ekran kartı pumpout yapar kalın viskoziteli bir macun olmalı thermalright tfx pullsar pullwark bold Thermal Grizzly Kryonaut deneyebilirsin.

deniportdan pullsar pulwark termal pad al 15w/mk gücünde yeterli olur tüm macundan güçlüdür 0,5mm AL

Laptop için mi, kasa için mi? Şahsen laptop için kesinlikle çakma da olsa ptm7950, aliexpress'ten alabilirsin. Normal macunlar 1-2 haftaya dışa taşıyor bir halta yaramıyor

350 tl para verdim orjinal ürün hepsiburada satıcısından aldım çimento göndermişler ısılar daha da yükseliyor herkes şikayetçi bu durumdan.
Ben de kullanıyorum evet biraz katı sürmesi zor ama 10 derecelik bir düşüş sağladı eski macuna göre. Ha illa farklı marka olsun diyorsan kryonaut alabilirsin

mx6 ya çöp deyip mx4 mü alacaksın gayet mantıklı bir hareket seni tebrik ediyorum :D İşlemci neyse de ekran kartı pumpout yapar kalın viskoziteli bir macun olmalı thermalright tfx pullsar pullwark bold Thermal Grizzly Kryonaut deneyebilirsin.
değerli dostum mx6 çimento + pumpout canavarı sanırım hiç kendin denemediğin için böyle havadan konuşuyorsun bissürü insan şikayetçi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de kullanıyorum evet biraz katı sürmesi zor ama 10 derecelik bir düşüş sağladı eski macuna göre. Ha illa farklı marka olsun diyorsan kryonaut al en iyisi o
reis o da gereksiz pağlı geliyor 1 gr 450tl mx 4 gpu cpu için uygun gibi gördüm

Ben de kullanıyorum evet biraz katı sürmesi zor ama 10 derecelik bir düşüş sağladı eski macuna göre. Ha illa farklı marka olsun diyorsan kryonaut alabilirsin
760 bandına gelmiş hatta 1 gr mı

değerli dostum mx6 çimento + pumpout canavarı sanırım hiç kendin denemediğin için böyle havadan konuşuyorsun bissürü insan şikayetçi

reis o da gereksiz pağlı geliyor 1 gr 450tl mx 4 gpu cpu için uygun gibi gördüm

760 bandına gelmiş hatta 1 gr mı
Sana mx6 iyi diyen yok okuduğun şeyi anlamıyorsun sanırım. Yazımı açıklayayım ben sadece mx6 ya çöp deyip ( DAHA ÜST BİR MODEL OLDUĞU İÇİN ) mx4 alayım mı demene şaşırdım ve dalga geçtim. Sonrasında da tavsiye ettiğim macunları sıraladım zaten sana mx6 al diyen olmadı

Sana mx6 iyi diyen yok okuduğun şeyi anlamıyorsun sanırım. Yazımı açıklayayım ben sadece mx6 ya çöp deyip ( DAHA ÜST BİR MODEL OLDUĞU İÇİN ) mx4 alayım mı demene şaşırdım ve dalga geçtim. Sonrasında da tavsiye ettiğim macunları sıraladım zaten sana mx6 al diyen olmadı
reisim dalga geçer gibi yazmıssın o yüzden öyle dedim kusura bakma

300tl macun var mı

reisim dalga geçer gibi yazmıssın o yüzden öyle dedim kusura bakma
Biraz dalga geçtim zaten :D Macunların geneli 4 5 ayda cortluyor ya thermalright'ın heilos'u vardı çakma ptm yerine onu tavsiye ederdim de o macunlar da iyidir biraz pahalıdır ama. Param var fantezi yaparım diyorsan karbon padler var 0.3mm lik onları deneyebilirsin 650 liraya pullsar carbon pad var.

Biraz dalga geçtim zaten :D Macunların geneli 4 5 ayda cortluyor ya thermalright'ın heilos'u vardı çakma ptm yerine onu tavsiye ederdim de o macunlar da iyidir biraz pahalıdır ama. Param var fantezi yaparım diyorsan karbon padler var 0.3mm lik onları deneyebilirsin 650 liraya pullsar carbon pad var.
bugun ekran kartı pedlerinin yırtıldıhnı gördüm parçaları tekrar yerine koydum reis kart 1 yıllık 1,5 1yıllık falan ama macun şart ya macunum yok piyasada bissürü var bilmiyom ne yapacagımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri