1080P gaming için fiyat performans nvidia ekran kartı önerisi

Zakapux

80+
Reaksiyon skoru
4
1080P gaming için fiyat performan bi ekran kartı arıyorum nvidia olması tercihimdir hazır sistemlere dahil olan kartlar olursa sevinirim.

Hocam benim anlamadığım hem fiyatı uygun hem performansı iyi ama forumlara bakıyorum kimse almayın diyor bi sorunu falanmı varda önermiyolar bilgilendirirseniz sevinirim
Sorun filan yok. Bazı amd fan boyu arkadaşlar çok fazla görmüyorlar, 8 gb vram'in yetersiz geleceğini düşünüyorlar ama 1080p de DLSS ile birlikte kullanıldığında 8gb vram fazlasıyla yeterli oluyor, saf güç olarak da bu kart 3070 ve 4060 Ti gücünde bir kart, artı olarak multi frame generation teknolojisi sayesinde de uzun süre götürecektir. Ama bütçen daha yüksekse 5070'e yönel.

Hocam benim anlamadığım hem fiyatı uygun hem performansı iyi ama forumlara bakıyorum kimse almayın diyor bi sorunu falanmı varda önermiyolar bilgilendirirseniz sevinirim
8 GB VRAM olduğu için güncel oyunlarda yetersiz. 1080P de bile VRAM hatası verdiği oluyor. Bütçeniz 35 bin TL olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun filan yok. Bazı amd fan boyu arkadaşlar çok fazla görmüyorlar, 8 gb vram'in yetersiz geleceğini düşünüyorlar ama 1080p de DLSS ile birlikte kullanıldığında 8gb vram fazlasıyla yeterli oluyor,
Şu anda 1080P de bazı oyunlarda direk çökmeye başladı. Oyun yapımcıları oyunlarına optimizasyon yapmıyor, RTX ve Ray Tracing'i zorunlu yapıyorlar. 8 GB VRAM ölü yatırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
8 GB VRAM olduğu için güncel oyunlarda yetersiz. 1080P de bile VRAM hatası verdiği oluyor. Bütçeniz 35 bin TL olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda 1080P de bazı oyunlarda direk çökmeye başladı. Oyun yapımcıları oyunlarına optimizasyon yapmıyor, RTX ve Ray Tracing'i zorunlu yapıyorlar. 8 GB VRAM ölü yatırım.
35 aşar hocam beni

ikinci el 3080 al 12k ya falan kendisi 5060 ti dan güçlü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,101
Üyeler
183,217
Son üye
Flexi11