Bütçen ne kadar sen onu söyle.Hocam benim anlamadığım hem fiyatı uygun hem performansı iyi ama forumlara bakıyorum kimse almayın diyor bi sorunu falanmı varda önermiyolar bilgilendirirseniz sevinirim
HE bilmiyom o zaman :3Hocam hazır sistem için 30k demiştim bütçeye
Sorun filan yok. Bazı amd fan boyu arkadaşlar çok fazla görmüyorlar, 8 gb vram'in yetersiz geleceğini düşünüyorlar ama 1080p de DLSS ile birlikte kullanıldığında 8gb vram fazlasıyla yeterli oluyor, saf güç olarak da bu kart 3070 ve 4060 Ti gücünde bir kart, artı olarak multi frame generation teknolojisi sayesinde de uzun süre götürecektir. Ama bütçen daha yüksekse 5070'e yönel.Hocam benim anlamadığım hem fiyatı uygun hem performansı iyi ama forumlara bakıyorum kimse almayın diyor bi sorunu falanmı varda önermiyolar bilgilendirirseniz sevinirim
8 GB VRAM olduğu için güncel oyunlarda yetersiz. 1080P de bile VRAM hatası verdiği oluyor. Bütçeniz 35 bin TL olur mu?Hocam benim anlamadığım hem fiyatı uygun hem performansı iyi ama forumlara bakıyorum kimse almayın diyor bi sorunu falanmı varda önermiyolar bilgilendirirseniz sevinirim
Şu anda 1080P de bazı oyunlarda direk çökmeye başladı. Oyun yapımcıları oyunlarına optimizasyon yapmıyor, RTX ve Ray Tracing'i zorunlu yapıyorlar. 8 GB VRAM ölü yatırım.Sorun filan yok. Bazı amd fan boyu arkadaşlar çok fazla görmüyorlar, 8 gb vram'in yetersiz geleceğini düşünüyorlar ama 1080p de DLSS ile birlikte kullanıldığında 8gb vram fazlasıyla yeterli oluyor,
35 aşar hocam beni8 GB VRAM olduğu için güncel oyunlarda yetersiz. 1080P de bile VRAM hatası verdiği oluyor. Bütçeniz 35 bin TL olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu anda 1080P de bazı oyunlarda direk çökmeye başladı. Oyun yapımcıları oyunlarına optimizasyon yapmıyor, RTX ve Ray Tracing'i zorunlu yapıyorlar. 8 GB VRAM ölü yatırım.