1080P gaming için fiyat performans nvidia ekran kartı önerisi

incehesaptaki kasalar biraz sikintili. guvenilir bir psu aliyim diyorsun fiyat +1.5k dan basliyor en az. hangi kasa secilmeli ozellestirmelerden asagi yukari butun sistemler icin ayni. buna simdiden karar vermek iyi olabilir

incehesaptaki kasalar biraz sikintili. guvenilir bir psu aliyim diyorsun fiyat +1.5k dan basliyor en az. hangi kasa secilmeli ozellestirmelerden asagi yukari butun sistemler icin ayni. buna simdiden karar vermek iyi olabilir
hocam zaten şimdi bakındım içerikleri berbat hazır sistemlerin saçma sapan psular ramler hiçbirinin elle tutulur yanı yok özelleştirincede fiyat epey artıyor napsam bilemedim

Sorun filan yok. Bazı amd fan boyu arkadaşlar çok fazla görmüyorlar, 8 gb vram'in yetersiz geleceğini düşünüyorlar ama 1080p de DLSS ile birlikte kullanıldığında 8gb vram fazlasıyla yeterli oluyor, saf güç olarak da bu kart 3070 ve 4060 Ti gücünde bir kart, artı olarak multi frame generation teknolojisi sayesinde de uzun süre götürecektir. Ama bütçen daha yüksekse 5070'e yönel.
ilgisi yok dlss/fsr açtığında vram kullanımı artıyor zaten neyin kafası bu ? , sistem 8gb vram var diye değil ana kart giriş seviye , işlemci oyun için kötü , psu çok kötü , soğutucudan bahsetmek bile istemiyorum aynı fiyata çok daha iyi sistemler var.

ilgisi yok dlss/fsr açtığında vram kullanımı artıyor zaten neyin kafası bu ? , sistem 8gb vram var diye değil ana kart giriş seviye , işlemci oyun için kötü , psu çok kötü , soğutucudan bahsetmek bile istemiyorum aynı fiyata çok daha iyi sistemler var.
Hocam zahmet olmazsa atabilirmisiniz güzel bir hazır sistem linki belirttiğim fiyatta

hocam zaten şimdi bakındım içerikleri berbat hazır sistemlerin saçma sapan psular ramler hiçbirinin elle tutulur yanı yok özelleştirincede fiyat epey artıyor napsam bilemedim
ayni zamanda @jombo nun dedigi gibi islemci sogutucular da vasat onu mecbur disaridan alicaz gibi duruyor. ama bilen arkadaslar psu secimi icin yardimci olsa iyi olur. zaten cogu sistemde kasa secenekleri ayni

orasını biliyorum zaten gamepower'dan bahsediyorum ben.
İncehesap'ın çoğu sisteminde Segotep PSU var ve Segotep PSU da sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zahmet olmazsa atabilirmisiniz güzel bir hazır sistem linki belirttiğim fiyatta
hocam hazır olarak alacaksan güzel sistem çok yok maalesef 30k bütçe 35-40 olsa güzel bir şeyler çıkar fakat 30k bütçede ''hazır sistem'' olarak f/p bir şey yok hepsinin bir şeyi eksik bazısının psu kötü , ana kart kötü hep bir şeylerde eksik var belki intel b580 li sistemler olabilir onlara bakacağım.

Son düzenleme:
İncehesap'ın çoğu sisteminde Segotep PSU var ve Segotep PSU da sorun yok.
biraz arastirdim internette guvenilir bir psu olmadigini alinmamasi gerektigini soyluyorlar ozellikle de yabanci kaynaklarda. segotepin b tier psulari var ama burdaki onlardan degil muhtemelen. adi sani bile belli degil nerden bakabilirim onu da bilmiyorum.

biraz arastirdim internette guvenilir bir psu olmadigini alinmamasi gerektigini soyluyorlar ozellikle de yabanci kaynaklarda. segotepin b tier psulari var ama burdaki onlardan degil muhtemelen. adi sani bile belli degil nerden bakabilirim onu da bilmiyorum.
Segotep'in Türkiye'ye getirdiği PSU BN750W. C+ seviyesi, kaliteli bir kombinasyonu olan bir PSU. F ve E seviyesi PSU'larını getirmemişler.
BN750W PSU bilgisi:

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
https://www.incehesap.com/atlantic-...2237732,669746,1032711,1049523,1049915,106421
ufak bir araştırma ile bulabildiğim en adam gibi sistem bu fazladan 5-6k verecekseniz 9060xt 16gb var.
Hocam anladığım kadarıyla hazır sistemden uzak durmak lazım belki iyi bi fırsat olursa alınabilir onun harici alınmaz gibi geldi en iyisi şimdilik erteleyiyim bi kaç hafta sonra 35,40 a eli yüzü düzgün beni ömür boyu götürecek bişey almaya hazırlanırım o zaman tekrar sizlere danışırım şimdilik yardımcı olan herkese teşekkürler.

Hocam anladığım kadarıyla hazır sistemden uzak durmak lazım belki iyi bi fırsat olursa alınabilir onun harici alınmaz gibi geldi en iyisi şimdilik erteleyiyim bi kaç hafta sonra 35,40 a eli yüzü düzgün beni ömür boyu götürecek bişey almaya hazırlanırım o zaman tekrar sizlere danışırım şimdilik yardımcı olan herkese teşekkürler.
Bugün 22:00 da alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,060
Üyeler
183,211
Son üye
dr4winx
Geri