Serhat_Desen
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 70000
Selamlar herkese,
En son masaüstümü 20 seneden daha uzun yıllar önce toplamıştım, hala xp yüklü ve ayakta. Bu vesile ile fosil yakıta doğru giden yaşım da belli oluyor sanırım
10 sene önce kadar da iMac aldım, hala idare ediyor ama windows çalışan bir cihaz istedim bu sefer. Evet hala oyun da oynuyorum. 20 sene önce başladığım, çok çok ara verdiğim wow gibi oyunları oynayacağım. Ayrıca fps ya da yarış vs gibi oyunlara da dalabilirim. İşim gereği de network simülasyonlarını da kaldıracak bir sistem topladım. Gereksiz bir takım bilgiler de vermiş olabilirim. Linkini verdiğim sistem ve almaya niyetlendiğim site halkında görüşlerini rica ederim.
Teşekkürler.
www.sinerji.gen.tr
En son masaüstümü 20 seneden daha uzun yıllar önce toplamıştım, hala xp yüklü ve ayakta. Bu vesile ile fosil yakıta doğru giden yaşım da belli oluyor sanırım

Teşekkürler.

Sinerji Frost MSI GeForce RTX5060Ti Shadow 2X OC PLUS 16GB Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Sinerji Frost MSI GeForce RTX5060Ti Shadow 2X OC PLUS 16GB Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun