Evimde adsl mi vdsl mi var nasıl öğreneceğim

Alakası yok. Biz de aradığımız da altyapı yok deniliyor sebebi port doluluğu yüzünden ama ADSL internet kullanıyoruz. Müdürlüğe gidip oradan halletmeleri gerekiyor.
doluluk ile alakasi oldugunu dusunmuyorum oyle olsaydi altyapi var fakat port yok denilirdi
sorguladığımda cevabı alsaydım buraya yazmazdim zaten
altyapinizin olmadigini bizden duymak istemissiniz sanirim inandiramadiysak kendi altyapisi uzerinden hizmet veren iss ler ile gorusebilirsiniz

sorguladığım zaman sadece altyapı yok diyor nasıl öğrenebilirim
Hocam Türk Telekom, Türksat, TürkNet, Turkcell Superonline hepsinden ayrı ayrı sorgulama yapın. Belki birinde altyapı olabilir. Bazen bazı bölgelerde Türk Telekom Turkcell falan olmuyor orada Türksat çıkabiliyor.

doluluk ile alakasi oldugunu dusunmuyorum oyle olsaydi altyapi var fakat port yok denilirdi

altyapinizin olmadigini bizden duymak istemissiniz sanirim inandiramadiysak kendi altyapisi uzerinden hizmet veren iss ler ile gorusebilirsiniz
Hayır direkt altyapı yok yazıyor bizde de hatta bazı gruplara katıldım ben orada da aynı şekilde bilgili insanlar müdürlüğe gidip konuşun diyorlar port dolu yazmıyor yani nette

Hayır direkt altyapı yok yazıyor bizde de hatta bazı gruplara katıldım ben orada da aynı şekilde bilgili insanlar müdürlüğe gidip konuşun diyorlar port dolu yazmıyor yani nette
nasil yazmiyor hocam?

1755648198697.webp

GigaSpeed altyapı sorgulama kısmından bakabilirsin hocam adsl vdsl fiber ne varsa gösterir

Kralım altyapı yok diyor ama yakınında üstünde altında internet varsa port yok demektir. Müdürlüğe git hallettirirsin uzaktan telefonla vs halletmen çok zor. Aynı durumu zamanında yaşamıştım eğer dediğim gibi çevrende altında üstünde internet kullanan varsa altyapı var ancak port yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapı yoktur yok diyorsa? Ya da Türk Telekoma sorun en doğrusunu onlar bilir.
Öyle bir şey yok kral şuan internet kullanıyorum evimde ancak sorgulama yaptığımda altyapı yok yazıyor 😁

Sistem çok garip hocam. Bizim evde de çıkmıyor altyapı 3 metre yandaki evi sorgulayınca çıkıyor. Biz de yan taraftan çekmiştik kabloyu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,964
Üyeler
184,089
Son üye
zekyy
Geri