sorguladiginda zaten cevabi aliyorsun hocamsorguladığım zaman sadece altyapı yok diyor nasıl öğrenebilirim
Altyapı yoktur yok diyorsa? Ya da Türk Telekoma sorun en doğrusunu onlar bilir.sorguladığım zaman sadece altyapı yok diyor nasıl öğrenebilirim
Alakası yok. Biz de aradığımız da altyapı yok deniliyor sebebi port doluluğu yüzünden ama ADSL internet kullanıyoruz. Müdürlüğe gidip oradan halletmeleri gerekiyor.sorguladiginda zaten cevabi aliyorsun hocam
doluluk ile alakasi oldugunu dusunmuyorum oyle olsaydi altyapi var fakat port yok denilirdiAlakası yok. Biz de aradığımız da altyapı yok deniliyor sebebi port doluluğu yüzünden ama ADSL internet kullanıyoruz. Müdürlüğe gidip oradan halletmeleri gerekiyor.
altyapinizin olmadigini bizden duymak istemissiniz sanirim inandiramadiysak kendi altyapisi uzerinden hizmet veren iss ler ile gorusebilirsinizsorguladığımda cevabı alsaydım buraya yazmazdim zaten
Hocam Türk Telekom, Türksat, TürkNet, Turkcell Superonline hepsinden ayrı ayrı sorgulama yapın. Belki birinde altyapı olabilir. Bazen bazı bölgelerde Türk Telekom Turkcell falan olmuyor orada Türksat çıkabiliyor.sorguladığım zaman sadece altyapı yok diyor nasıl öğrenebilirim
Hayır direkt altyapı yok yazıyor bizde de hatta bazı gruplara katıldım ben orada da aynı şekilde bilgili insanlar müdürlüğe gidip konuşun diyorlar port dolu yazmıyor yani nettedoluluk ile alakasi oldugunu dusunmuyorum oyle olsaydi altyapi var fakat port yok denilirdi
altyapinizin olmadigini bizden duymak istemissiniz sanirim inandiramadiysak kendi altyapisi uzerinden hizmet veren iss ler ile gorusebilirsiniz
nasil yazmiyor hocam?Hayır direkt altyapı yok yazıyor bizde de hatta bazı gruplara katıldım ben orada da aynı şekilde bilgili insanlar müdürlüğe gidip konuşun diyorlar port dolu yazmıyor yani nette
Öyle bir şey yok kral şuan internet kullanıyorum evimde ancak sorgulama yaptığımda altyapı yok yazıyorAltyapı yoktur yok diyorsa? Ya da Türk Telekoma sorun en doğrusunu onlar bilir.
Yani illa fotoğraf atacağım hiç yok yazmıyor bunun sebebi de portun dolu olması yüzünden
Sistem çok garip hocam. Bizim evde de çıkmıyor altyapı 3 metre yandaki evi sorgulayınca çıkıyor. Biz de yan taraftan çekmiştik kabloyu.doluluk ile alakasi oldugunu dusunmuyorum oyle olsaydi altyapi var fakat port yok denilirdi
altyapinizin olmadigini bizden duymak istemissiniz sanirim inandiramadiysak kendi altyapisi uzerinden hizmet veren iss ler ile gorusebilirsiniz