Değil hocam, hepsi palavradan ibaret.temudaki hediye olayı doğru mu en fazla 15 kisi davet ediliyo geliyo mu peki bilen varmı ne ödüyoz ne ediyoz
Temu o konularda güvenilir değil. 2 ürün ücretsiz diyor sonra onları almak için parasıyla 5 ürün daha seç diyor o ürünler de normalden pahalı fiyatlı oluyor veya 1000TL lik ürün al sonraki alışverişte 1000TL kupon diyor iyiymiş diyip alıyorsun sana 20 tane 1000TL lik alışverişe 50TL indirim yapan kupon veriyor falan filantemudaki hediye olayı doğru mu en fazla 15 kisi davet ediliyo geliyo mu peki bilen varmı ne ödüyoz ne ediyoz
Yani şu aralar yapmadım ama bir defasında tamamı bedavaya mousepad mouse soğutucu fln 4 ürün almıştım birde mouseyi 650tl kıvamına almıştımtemudaki hediye olayı doğru mu en fazla 15 kisi davet ediliyo geliyo mu peki bilen varmı ne ödüyoz ne ediyoz
reklamlarla beraber ayni sekil kuponlar varDeğil hocam, hepsi palavradan ibaret.
Eskiden güzel kuponlar veriyormuş temu, bu sayede çok ucuza klavye fare alanlar vs. oldu.
Ama şu anda temu benim gözümde vasat bir yer. Hiç alışveriş yapmadım o trendi kaçırdım yapmayı da pek düşünmüyorum.
4 ürün seçtim her davet ettigimde daha fazla istedi en son yapamadım o 4 üründen en ucuz olanı gönderdiler diğerleri kaldı öyle.temudaki hediye olayı doğru mu en fazla 15 kisi davet ediliyo geliyo mu peki bilen varmı ne ödüyoz ne ediyoz