Temudaki hediye olayı doğru mu

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
131
temudaki hediye olayı doğru mu en fazla 15 kisi davet ediliyo geliyo mu peki bilen varmı ne ödüyoz ne ediyoz

degıl

ama girip oyunlarını oynuyordum ben belli bi yerden sonra bişey vermemeye baslıyordu bırakıyordum

temudaki hediye olayı doğru mu en fazla 15 kisi davet ediliyo geliyo mu peki bilen varmı ne ödüyoz ne ediyoz
Değil hocam, hepsi palavradan ibaret.
Eskiden güzel kuponlar veriyormuş temu, bu sayede çok ucuza klavye fare alanlar vs. oldu.
Ama şu anda temu benim gözümde vasat bir yer. Hiç alışveriş yapmadım o trendi kaçırdım yapmayı da pek düşünmüyorum.

Temu o konularda güvenilir değil. 2 ürün ücretsiz diyor sonra onları almak için parasıyla 5 ürün daha seç diyor o ürünler de normalden pahalı fiyatlı oluyor veya 1000TL lik ürün al sonraki alışverişte 1000TL kupon diyor iyiymiş diyip alıyorsun sana 20 tane 1000TL lik alışverişe 50TL indirim yapan kupon veriyor falan filan 😀

Değil alışveriş yapmanı da önermem çoğu ürün görselinden farklı geliyor veya bozuk ürün gönderimi yapıyorlar

tüh ya uğraşmıştık o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_8334.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse yarın gene tammaliyim konuyu bilgilendiririm

Yani şu aralar yapmadım ama bir defasında tamamı bedavaya mousepad mouse soğutucu fln 4 ürün almıştım birde mouseyi 650tl kıvamına almıştım

En son @BixiBlake farmvillesini oynuyordu %99.99 yaptı sonra %99.995 oldu savdı sövdü bıraktı alışverişi

Sen düşün

Değil hocam, hepsi palavradan ibaret.
Eskiden güzel kuponlar veriyormuş temu, bu sayede çok ucuza klavye fare alanlar vs. oldu.
Ama şu anda temu benim gözümde vasat bir yer. Hiç alışveriş yapmadım o trendi kaçırdım yapmayı da pek düşünmüyorum.
reklamlarla beraber ayni sekil kuponlar var

yazilan cevaplardan ders cikarmayan bir arkadas varsa adanada deniz goren koprum var cok uyguna onden odemeyi alirim (!)

Hepsi dümen. Verdim parasını ihtiyacım olanı aldı. Hala diyor alışveriş yap da hediye vereyim. Yav zaten yapmışım daha ne istiyorsun? Hepsi tamamen saçmalık. İhtiyacın varsa al geç, hediye/oyun ile uğraşma zaman kaybı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri