Forumda aktiflik neden azaldı

Son düzenleme:
Bu forumdan hayır gelmez , sözde teknoloji forumu ama teknik bir sıkıntı yaşasan teknik uzman sayısı az anca sistem toplamaya geldi mi fırlarlar . Abdullahta ya mal satacağı zaman ya da keyfi 1 2 konuya girip mesaj yazıyor . Ben şu ana dek technopatta 10 mesajım vardır teknik her bilgiyi ordan aldım yeri geldi recep bile yazdı yardımcı oldu . Anca konu dışında aktıflik var , bende yks döneminden dolayı teknolojiyi bırakıp oraya kaydım ama orada bile yetersizlik var
ulan sanki birde burası mevsimlik tarla mı kışın aktiflik oluyor diyorsunuz 😂

Ben futbol konularında Hit olurdum eskiden artık 2-3 mesaj atılıyor ona şaşırıyorum

Bir haberde artık insanların yapay zeka ile her şeyi öğrendiği için Google un bile eskisi kadar kullanılmadığı yazıyordu. Belki aynı sebeptir. Pc de sorun mu çıktı sor chat gpt vs ye söylüyor zaten.

İlk üye olduğum zamanlarda günde 10 mesaj falan atıyordum okullar kapanınca daha çok aktiflik olur dedim eskisi gibi aktiflik yok bana mı öyle geliyor yoksa okullar kapalı herkes memleketinde mi
Sebebi o 2020 kitlesinden hatrı sayılır bir kısmı banlandığı veya forumu bıraktığı için olabilir.

İşi düşen aktif oluyor

Bir haberde artık insanların yapay zeka ile her şeyi öğrendiği için Google un bile eskisi kadar kullanılmadığı yazıyordu. Belki aynı sebeptir. Pc de sorun mu çıktı sor chat gpt vs ye söylüyor zaten.
Evet bende çoğu soruyu ChatGPT soruyorum

Geri