MufasaBoss
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,008
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen eski üyemisin4 bine gtx1650 sistem topladığımız dönemler
Sen eski üyemisin4 bine gtx1650 sistem topladığımız dönemler
Bu benim açtığım 3. Hesap. İlk 2019da katılmıştım epey bi süre aktif değildim şimdi gene açtım 3aydır aktifimSen eski üyemisin
çoklu hesap kullanimindan ban hayırlı olsunBu benim açtığım 3. Hesap. İlk 2019da katılmıştım epey bi süre aktif değildim şimdi gene açtım 3aydır aktifim
Adam hesabını silip açmış aynı anda kullanmamışçoklu hesap kullanimindan ban hayırlı olsun
Aynı anda bir çok hesap kullanmıyorum ki. Hesap bilgilerini unuttum giriş yapamadım yeni hesap açtım. Sence bu banlanıcak bi şey miçoklu hesap kullanimindan ban hayırlı olsun
Durur mu gene de reportlamışAdam hesabını silip açmış aynı anda kullanmamış
forum 20 de açılmadımı?dadg olabilirsinBu benim açtığım 3. Hesap. İlk 2019da katılmıştım epey bi süre aktif değildim şimdi gene açtım 3aydır aktifim
2019'da da forum var mıydı?Bu benim açtığım 3. Hesap. İlk 2019da katılmıştım epey bi süre aktif değildim şimdi gene açtım 3aydır aktifim
Sebebi o 2020 kitlesinden hatrı sayılır bir kısmı banlandığı veya forumu bıraktığı için olabilir.İlk üye olduğum zamanlarda günde 10 mesaj falan atıyordum okullar kapanınca daha çok aktiflik olur dedim eskisi gibi aktiflik yok bana mı öyle geliyor yoksa okullar kapalı herkes memleketinde mi
Evet bende çoğu soruyu ChatGPT soruyorumBir haberde artık insanların yapay zeka ile her şeyi öğrendiği için Google un bile eskisi kadar kullanılmadığı yazıyordu. Belki aynı sebeptir. Pc de sorun mu çıktı sor chat gpt vs ye söylüyor zaten.