❌İndirim Bitti! Rampage Crimson CR25R300F 25 300Hz 1ms Csot Fast IPS Oyuncu Monitörü 4999 TL

Dostum ne yaptın
Merhaba Arkadaşlar Monitör Hızlı Bir şekilde değişimi yapıldı süreçten memnunum direk değişim onaylandı
Yeni Gelen Monitör Hakkında yorumun tüm testlerini yaptım ışık sızması çok çok az sıfıra yakın yinede fotoğraf ekleyeceğim ancak gözle neredeyse hiç yok diyebilirim ve ölü pixel 1 adet bile bulamadım çok şükür memnun kaldım değişim süreci için rampage ye bir teşekkür borçluyum herkesin bu monitörü değerlendirmesini tavsiye ederim tabi 5 6 bin bandındayken fiyatı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni gelen monitör

Ekler

• 1000097658.webp
    1000097658.webp
    78.9 KB · Hit: 29
Merhaba Arkadaşlar Monitör Hızlı Bir şekilde değişimi yapıldı süreçten memnunum direk değişim onaylandı
Yeni Gelen Monitör Hakkında yorumun tüm testlerini yaptım ışık sızması çok çok az sıfıra yakın yinede fotoğraf ekleyeceğim ancak gözle neredeyse hiç yok diyebilirim ve ölü pixel 1 adet bile bulamadım çok şükür memnun kaldım değişim süreci için rampage ye bir teşekkür borçluyum herkesin bu monitörü değerlendirmesini tavsiye ederim tabi 5 6 bin bandındayken fiyatı.
ben de değişim monitöründen aşırı memnunum ışık sızması 0 gibi bir şey

bu 6 7k olan monitor değil mi la utanmaz herifler 11k yapmış fiyatı fuhuş fiyat ahaahhahaD:D

ben de değişim monitöründen aşırı memnunum ışık sızması 0 gibi bir şey
Değişim yaparken tek endişem firmanın uğraşmayıp iade yapması olasılığı ama düşündüğüm gibi olmadı çok şükür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu 6 7k olan monitor değil mi la utanmaz herifler 11k yapmış fiyatı fuhuş fiyat ahaahhahaD:D
şuan satıcı farklı hocam rampage satıcı olarak gözükmüyor stokları yenilerseler bence fiyatı yine o seviyelerde olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,777
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri