fps oyun oynamam genelde cad modelleme ile uğraşan arada lol atan bir yaşlıyım. steelseries prime kullanıyorum 5senedir, taş gibi alet çok memnunum ama kablosuz bir alternatif almak istiyorum sağa sola giderken çantaya atmalık. kriterlerim sağlam olması, dandik mouselardaki gibi başparmak switchlerinin oynak olmaması, tok olması ve şarj işiyle beni darlamaması. zaten 1k hertzin üstüne çıkmam gamer değilim. 2k gibi bir bütçe bu yüzden yeterli sanırım. optik switch ile mekanik switch arasında nasıl bir fark olur bilmiyorum primeda sanırım optik var bundan memnumum aynı histe bir şey arıyorum. 3 seçenekte kararsız kaldım farklı önerilere açığım.
mchose a5 veya a7 ultra (çok önerilmiş ancak redditde ve yabancı youtubeda optik switch yazılan ultraları mekanikle gönderdikleri alavere yaptıkları yazılmış. bunu alcaktım durdum direk midemi bulandırdı.)
atk a9 plus (bataryası 800 olması hoşuma gitti ama genel olarak daha dandik sanırım diğerlerine göre)
scyrox v6 (bataryası küçük ama en çok bunun rengini tipini sevdim)
(mchose mevzusunu anlatan bi adam, mavi olandan almış ama optik switch çıkmamış translatedan anladığım kadarıyla)
mchose a5 veya a7 ultra (çok önerilmiş ancak redditde ve yabancı youtubeda optik switch yazılan ultraları mekanikle gönderdikleri alavere yaptıkları yazılmış. bunu alcaktım durdum direk midemi bulandırdı.)
atk a9 plus (bataryası 800 olması hoşuma gitti ama genel olarak daha dandik sanırım diğerlerine göre)
scyrox v6 (bataryası küçük ama en çok bunun rengini tipini sevdim)