Para iadeasi aldım açıkçası zaten Aula F75 kullanıyordum switch'lerin çoğu kullandığım süre içerisinde bozulmaya başlamıştı bu gönderdiği klavye sayesinde en azından klavye sorunumu çözdüm diyebilirim içinde ki switchleri aula f75'e aktardımŞayet dedikleri doğruysa Gamesir , Whatgeek ve çeşitli firmalarda Türkiye'ye sipariş gönderimini durduracaktır.
Alıntıyı görüntüle
Ön ödemeli hızlı gümrük sistemini temu,aliexpess vb tüm firmalar kullanıyor. Bunu tamamen durdurma ihtimalleri yok çünkü öyle bi durum olsa zaten 80 milyon insanın 40 milyonu gümrük memuru olması lazım ki kargolar yetişsin. Ne yapmaya çalışıyorlar çok merak ediyorum.Şayet dedikleri doğruysa Gamesir , Whatgeek ve çeşitli firmalarda Türkiye'ye sipariş gönderimini durduracaktır.
Alıntıyı görüntüle
Benimki 4. veya 5.günde gümrükten geçti çok yoğunluk var.4 gündür gümrükte duruyor paket takıldı mı acaba
4 gündür gümrükte duruyor paket takıldı mı acaba
Yunexpress kapanınca tüm yoğunluk we world ve birlikte çalıştığı firmalara kaldı. Normal olabilir bu durum o yüzden. Birisi kalan firmalarda kapattı TR gönderimini dedi ama doğru info mu bilmiyorum.Benimki 4. veya 5.günde gümrükten geçti çok yoğunluk var.
Gelsin yeter ki vergi mergi hiç önemli değil 2 tane klavye bekliyorum elime ulaşsın yeter.Benimki 4. veya 5.günde gümrükten geçti çok yoğunluk var.
Gelince hüsrana uğramayasın xdGelsin yeter ki vergi mergi hiç önemli değil 2 tane klavye bekliyorum elime ulaşsın yeter.
2.etap= değişim yapabileyim yeterGelince hüsrana uğramayasın xd
2.etap= değişim yapabileyim yeter2.etap= değişim yapabileyim yeter
3.etap= iademi alayım yeter
4.etap= paranın yatışını bekleyiş ve final
Orası da var tabi de ek75 ile cidoo 61 ile ilgili bir sorun okumadım bakalımGelince hüsrana uğramayasın xd
ooo ben dynatab sanmıştım o zaman hayırlı olsun inşallah geçer.Orası da var tabi de ek75 ile cidoo 61 ile ilgili bir sorun okumadım bakalım