Yardım Laptopu her açtığımda Microsoft hesabımın şifresini soruyor

Reaksiyon skoru
31
Dün aldığım laptop ayarlarını yaptım her şeyini yaptım vatanda da ayarlarını yaptik Microsoft hesabımı girince kapattigim da falan geri açtığımda Microsoft şifremi istiyor masaüstü bilgisayarım da Microsoft hesabıma bağlı fakat onda şifre sormuyor laptopda neden soruyor bunu kaldırabilir miyiz

Bu şekil şifreyi girdikten sonra da pin koymami istiyor laptopa

Ekler

• 17567200371507406350743920601403.webp
    17567200371507406350743920601403.webp
    444.7 KB · Hit: 25
Şifre ayarlarından microsoft şifrsini açmış olabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir bakabilir misiniz veya yapabiliyorsanız foto atarsanız daha iyi olur

youtubeden bi video gördüm onu yaptım admine şifre girip otomatik açılış yapıyo onu yaptım

fotoğraf atıyım en iyisi çünkü yapamadım bitlocker şifresi falan geldi onun anahtarını girdim sonra admin şeyini kaldırıyım dedim onla alaklıdır belki diye de alakası yokmuş tekrar microsoft hesabına girdim şu şekil diyor parola yerinde
1757004819850.webp
kaldıramıyorum yardım edersenız sevınırım

masaüstünde bu şekilde microsoft hesabında olmasına rağmen yani direkt otomatik açılıyo
1757004935258.webp

fotoğraf atıyım en iyisi çünkü yapamadım bitlocker şifresi falan geldi onun anahtarını girdim sonra admin şeyini kaldırıyım dedim onla alaklıdır belki diye de alakası yokmuş tekrar microsoft hesabına girdim şu şekil diyor parola yerinde Alıntıyı görüntüle kaldıramıyorum yardım edersenız sevınırım

masaüstünde bu şekilde microsoft hesabında olmasına rağmen yani direkt otomatik açılıyoAlıntıyı görüntüle
Hocam normal şifre girin ondan sonra kaldırmayı deneyin

Geri