- Konu Sahibi Konu Sahibi
normal yanialırsın alıcaksın almak zorundasın. işlemcin %10 kullanılır kart %100.
normal yanialırsın alıcaksın almak zorundasın. işlemcin %10 kullanılır kart %100.
Şeyh said sanılan adamtahminim var ama söyle sen![]()
Normal normal configini ver bana birde oynadığın çözünürlüğü hallediceznormal yani
heeee tamam DA-Tech hatırladım. ama tahminim yanlış çıktıŞeyh said sanılan adam![]()
michael scofield ve siz neden ban yediniz kiheeee tamam DA-Tech hatırladım. ama tahminim yanlış çıktı![]()
Scofield ban mı yedi? Haberim yok eğer ortalıkta yok diye olmadığını sanıyorsan ban yemedi. Ben yaramazlık yaptım sonra akıllandım tahliye edildim. @Mehmet Yılmaz o hesabı temize çekme ihtimalim 0 mıdır hocamheeee tamam DA-Tech hatırladım. ama tahminim yanlış çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
michael scofield ve siz neden ban yediniz ki
4080'e demedim, "4080'e de" DedimBende fc24de yaşıyordum config ayarladım düzeldi
4080? 4060ti var![]()
Halledelim halletmesine de artık 26 geçiyoruz yaŞeyh said sanılan adam
Normal normal configini ver bana birde oynadığın çözünürlüğü halledicez![]()
Bravein farklı fontu yüzünden görmemişim hocam ayırdığınızı4080'e demedim, "4080'e de" Dedim
Onda da aynı sorunu yaşayacaksın ve çözümü yine aynıHalledelim halletmesine de artık 26 geçiyoruz ya![]()
İşte fc 24 de yağ gibi kayıyor oyun ama gel gelelim 25 de sorunu yaşadım 23 de normaldi ama 26 da böyle olursa dediğin işlemleri uygulayacağım oyunu da bu spiker ve Beşiktaş lisans aldığı için heves ettim bıktırdıydıBravein farklı fontu yüzünden görmemişim hocam ayırdığınızı
Onda da aynı sorunu yaşayacaksın ve çözümü yine aynıconfigi açıp çözünürlükleri monitörüne eşitle yenileme hızını monitör hızına ayarla fpsi de yap akıcı oluyor oyun ben fc24ü öyle oynuyorum bağımlısı değilim ama her oyuncu değişiminde kasıyor hissi vermesi can sıkıcıydı
![]()
Sürüm fark etmiyor dediğim gibi istediğin her sürümde aynı configi bul çözünürlükleri düzenle yenileme hızını iyileştir keyfine bak eğer bir sorun olmasından korkarsan orijinal dosyayı klonla dursun orada bozarsa oyunu değiştirirsinİşte fc 24 de yağ gibi kayıyor oyun ama gel gelelim 25 de sorunu yaşadım 23 de normaldi ama 26 da böyle olursa dediğin işlemleri uygulayacağım oyunu da bu spiker ve Beşiktaş lisans aldığı için heves ettim bıktırdıydı
Tamamdır teşekkürler yardımların içinSürüm fark etmiyor dediğim gibi istediğin her sürümde aynı configi bul çözünürlükleri düzenle yenileme hızını iyileştir keyfine bak eğer bir sorun olmasından korkarsan orijinal dosyayı klonla dursun orada bozarsa oyunu değiştirirsin
Rica ederim iyi oyunlar.Tamamdır teşekkürler yardımların için
Cezalı yazıyordu diye hatırlıyorum profilindeScofield ban mı yedi? Haberim yok eğer ortalıkta yok diye olmadığını sanıyorsan ban yemedi. Ben yaramazlık yaptım sonra akıllandım tahliye edildim. @Mehmet Yılmaz o hesabı temize çekme ihtimalim 0 mıdır hocam
Anaa gitmiş noldu buna ya duramadı herhalde bu daCezalı yazıyordu diye hatırlıyorum profilinde