❌İndirim Bitti! Sinbo Filtre Kahve Makinesi 472 TL

filtre kahve mantığının en basit ve maliyetsiz hali bu ürün, en iyi makinenin matematiği de aynı. 3 yıldır kullanan arkadaşlarım var. iki kere içsen bozulsa çöpe atsan üzülmezsin, bedava.

Bozulursa bir şey olursa sonuçta garantisi var hem fiyatı da çok ucuz.
Hocam ben genelleme yaptım. Ben de çok ucuza almış olsam ve olmasa da olur bir ürün olsa alırım. Bozuldukça yenisiyle değiştire değiştire devam ederim. Firma sıkıntı çıkarırsa tüketici hakem heyetine başvururum. Sonuna kadar uğraşırım yani ama bunu herkes yapmaz. İlk bozulduğunda garanti ile bile uğraşmayacak çok kişi tanıyorum.

Benzeri markalarıda kullandım, A101'den aldığım Kiwi marka makine bundan uzun ömürlü oldu. Yine yukardaki arkadaşların dediği gibi; fiyat olarak çok ucuz olduğundan düşünülebilir ama, kendi tecrübe dayanarak, kesinlikle uzun ömürlü bir kullanımı olmayacağını bilerek alın.

french press kullanıyorum buna geçsem çok bi lezzet farkı olur mu

aynı ben :) ben de french press ile yapıyoruım, buna geçip manuelden otomatiğe geçsem lezzet farkı olur mu, merak ediyorum :)
Nispeten kalitesiz malzemelerden yapılan bu tarz filtre kahve makinelerinde plastik kokusuyla kahve içmeniz pek muhtemel. O yüzden frech presste kalmanızı tavsiye ederim.

Yaklaşık 2.3 yıl önce almıştım malzeme kalitesi çok kötüydü direkt iade etmiştim , frech press alıp yamak çok daha iyi bence

Geri