11. sınıfı nasıl çalışmalıyım?

Reaksiyon skoru
65
11. sınıfa geçtim şimdi ben ilk olarak sadece temel kolay seviye soru bankalarımı alıp çözeceğim 11 ile alakalı yoksa kolay orta zor alıp paralel mi götüreceğim

bence ilk dönem kolay çöz ve ikinci dönem zorlaştır paragrafa önem ver bende 11. sınıfa geçtim böyle yapacağım

belki 11. sınıf başka birisi görür dershane konusunda çalışacağınızı düşünüyorsanız asla yazılmayın bence beni ailem yazdırmaya çalıştı ben dershanede istemediğimi söyledim ve gitmedim çünkü o dershaneye gidene kadar otobüste dayıları ve saçma sapan haberleri görene kadar düzenli olarak kütüphaneye gidip sürekli not çıkaracağım

bence ilk dönem kolay çöz ve ikinci dönem zorlaştır paragrafa önem ver bende 11. sınıfa geçtim böyle yapacağım

belki 11. sınıf başka birisi görür dershane konusunda çalışacağınızı düşünüyorsanız asla yazılmayın bence beni ailem yazdırmaya çalıştı ben dershanede istemediğimi söyledim ve gitmedim çünkü o dershaneye gidene kadar otobüste dayıları ve saçma sapan haberleri görene kadar düzenli olarak kütüphaneye gidip sürekli not çıkaracağım
yok dershane düşünmüyorum bireysel çalışma daha iyidir peki günde kaç saat çalışmayı düşünüyorsunuz bide tyt adına ne yapacaksınız

yok dershane düşünmüyorum bireysel çalışma daha iyidir peki günde kaç saat çalışmayı düşünüyorsunuz bide tyt adına ne yapacaksınız
Saat sınırına gerek yok canım nasıl isterse mesela bu gün çok yorgunum çalışmadım ama 2 gün üst üste çalışmazsan telefondan 4 gün uzaklaşma kuralı koy baya yararlı

kral bu aralar kafama takılıyoda şimdi biz ilk dönem kolayı çözecez 2. dönem zora geçecez ama zor kitaptaki trigonometri konusunu felan nası çözcez diğer konularla felan sıkışmazmı

Geri