Yardım İncehesap anakart muadil ürün değişimi

Robot gibi aynı şeyi tekrarlıyorlar ya en iyisi iptal etmek başka çare yok gibi
Mf olan kabul edip MR ile olan versiyonu arasında ara farkin parasını iade iste. En azından 500 , 1000tl fark vardır diye düşünüyorum

Hocam THHye şikayet edeceğinizi bildirin doğru dürüst muadil önerin de önermezlerse thhye başvur

kabul etme . banada monitörde QD IPS yerine VA panel önerdiler itiraz edince Oled gönderdiler haklarını sonuna kadar kullan

Uğraşmak istemiyorsanız iade geçin veya uğraşırım ben bu rezillerle diyorsanız direk thh gidin. Thh gideceğinizi onlara da yazın. Her önüne gelene kazık atmaya çalışmaya iyi alıştılar...

1 2 gün beklemenin sizin için zararı yoksa baskı kurun
ben arkadaşa baskı kurdurttum üst birime ilettik dediler
ordan da anında %100 geri dönüş sağlanacağının garantisini veremesemde baskıcı tavır segilernirse istediğinizi elde edebilirsiniz

Ben bu gün ASUS TÜRKİYE İLE BİR TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM durumu anlattım
kendilerinin elbette hiç bir suçu yok ama hem marka değerleri hem de satış rakamlarına olumsuz etki eden bir durum gelişiyor
sonuçta bu siparişi iptal edip 1000 tl farkla başka sitede b650m-r anakart ayarında msi anakartlı sistem alanlar da oldu
bu da sizde hiç bir sorun yok iken satış rakamınıza olumsuz etki dedim

onlarda bu konu hakkında elleirnden gelen bir şey olursa yapacaklarını konuyu inceleyeceklerini söylediler

Ayrıca bu anakartın 4 tane resmi distribütörü var sanırsam ama yanılmıyorsam son olarak PENTA dan tedarik etmişler ürünü
1 kaç gün önce aynı anakartı incehesaptan alan bir kullanıcıdan aldığım seri numarasını ASUS TÜRKİYE ye ilettiğimde PENTA dan temin edilmiş dediler
Onları da aradım ama mesai saatlerinin dışındalarmış
Şu an için anlatılması gerekenleri yazılı ilettim yarın mesai saatleri içerisinde arayıp ürün tedariği hakkında da bilgi edineceğim
buradan gelişmeleri yine bildireceğimi

başta da dediğim gibi 1 2 gün beklemenin sizler için çok sakıncası yoksa sipariş iptal etmeyin

YA AYNI ÜRÜN TEMİN EDİLECEK
YA TEDARİKÇİ FİRMADA B650M-K VARSA HIZLI BİR ŞEKİLDE TEMİN EDİLECEK
YA MSİ B650M-P İLE FİYAT FARKSIZ DEĞİŞİM SAĞLANACAK
YA DA FİRMANIN ELİNDEKİ ÜRÜNLER ARASINDAN COLORFUL B650M PLUS V15 MODELİ FİYAT FARKSIZ VERİLECEK

YOK ÖYLE A620 DEN BOZMA B650M-F ANAKARTI MUADİL OLARAK VERMEYE KALKMAK

Haklısınız hocam zaten acelem yok bekleyelim bakalım ısrarla önerdikleri ürünü kabul etmeyeceğimi söyledim

Haklısınız hocam zaten acelem yok bekleyelim bakalım ısrarla önerdikleri ürünü kabul etmeyeceğimi söyledim
bu gün itibari ile arkadaşa
1000 tl fiyat farkı istediklerii colorful b650 modelini ücretsiz olarak değiştirmeyi teklif etmişler

bu gün itibari ile arkadaşa
1000 tl fiyat farkı istediklerii colorful b650 modelini ücretsiz olarak değiştirmeyi teklif etmişler
Son olarak fiyat farkını kesinlikle kabul etmeyeceğimi söylemiştim bugün sipariş hazırlanıyor diye mesaj geldi galiba aldığım modeli yollayacaklar bana da

bu gün penta (asus anakart yetkili dağıtıcılarından biri ve incehesabın ürün aldığı yetkili dağıtıcı)
şu an gerçekten ana dağıtıcıda da stok yok görünüyor

Elbetteki bu mağdur edilen tüketicinin umrunda olmaz
sonuçta ürünü temin edemiyorlarsa minimum o ayarda ürün vermek zorundalar veya daha üstünde
bu yüzden önerdikleri B650M-F anakartı almama konusunda diretmeye devam
gerçekten muadil veya daha iyi bir anakart konusunda fiyat farkı alınmadan değişim teklifi değerlendirilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,570
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri