Yanlışmı yazdım reis naked işteNaked ne oluyo kanka
Motor muhabbetinde yokum bilmediğimdem sordumYanlışmı yazdım reis naked işte
Drift l de ne gibi kronikler var en çok görünenDrift l al parçası bol motorun kendisi ucuz kronikleri var evet ama başlangıç motoru sonuçta düşer kalkarsın illa
Naked veya scooter istemişsin, vitesli mı öğrenmek istiyorsun vitessiz mı önce ona karar ver bence. Tvs raider olabilir, drift l pazarı çok iyi, parça bulunabilirliği iyi, usta bulunabilirliği iyi, internette sorun çözümü videoları vs iyi. Fiyat belirtirsen daha da yardımcı olabilirim, scooter olarak düşünürsen rks vrs 125 kullanıyorum, bu gün 10k km oldu gayet memnunumDrift l de ne gibi kronikler var en çok görünen
aslında youtube dan inceleme izlesen daha iyi olur her şeyinden bahsediyorlar orda hem motoru görmüş olursun hemde tecrübelileri dinlersin benim çok tecrübem yokDrift l de ne gibi kronikler var en çok görünen
Bütçe olarak net birşeyim yok ama maksat f/p olsun yani drift l mantıklı geliyor şuan tvs arka kampana olduğu için drifte yöneliyorum.Naked veya scooter istemişsin, vitesli mı öğrenmek istiyorsun vitessiz mı önce ona karar ver bence. Tvs raider olabilir, drift l pazarı çok iyi, parça bulunabilirliği iyi, usta bulunabilirliği iyi, internette sorun çözümü videoları vs iyi. Fiyat belirtirsen daha da yardımcı olabilirim, scooter olarak düşünürsen rks vrs 125 kullanıyorum, bu gün 10k km oldu gayet memnunum
Dediğiniz şeyi anlamadım apec dediğiniz markamıÖnerilik bir durum kalmadı artık Volta motor Apec adıyla malyetine motosiklet satıyor. ABS li motosiklet tercih edin mümkün olduğunca . Çünkü asfalt standartlarımız belli kaza olsun diye özel yapılan asfalt bolca var
Ns 125 ABS de olabilir bakabilirsinBütçe olarak net birşeyim yok ama maksat f/p olsun yani drift l mantıklı geliyor şuan tvs arka kampana olduğu için drifte yöneliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğiniz şeyi anlamadım apec dediğiniz markamı
Daha onu bile anlamadıysan beni yorma boşverBütçe olarak net birşeyim yok ama maksat f/p olsun yani drift l mantıklı geliyor şuan tvs arka kampana olduğu için drifte yöneliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğiniz şeyi anlamadım apec dediğiniz markamı
nereye maliyetine motor satıyor bırak allah aşkına adam gibi anlatamıyorsun sonra insanlara beni yorma diyorsun biliyorsan anlat bilmiyorsan konuşma kafasını karıştırma insanlarınDaha onu bile anlamadıysan beni yorma boşver