Çözüldü✓ Galax RTX 4080S muadili ve garanti ile ilgili soru

o galaxın değil gaming genin hizmeti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim arkadaş n11 den aldı garantşiyşi ne yapıcak bilemiyorum
Hocam 4XMFG test ettinmi görüşlerin nasıl hissiyatı felan, hiçkimse paylaşım yapmıyor sinir oluyom.

Hocam 4XMFG test ettinmi görüşlerin nasıl hissiyatı felan, hiçkimse paylaşım yapmıyor sinir oluyom.
bence kalite modunda hisstmezsin bile farkı dengeli de de aynı şekilde performansta çok az bozuluyor konu oluşturtacağım en yakın zamanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fragpunk ı biliyormusun o oyunlarda kullanılmaz bence çünkü gecikme artıyor o yüden fps oyunlarında kullanılmaz

Son düzenleme:
Hepsiburada betaplus teknoloji den alınmış hocam
Kral o işin garantisi sıkıntılı gaming gen tr den alınca onlar ilgileniyor ama oralardan alınca garantisiz almış gibi oluyorsun galax şahıslara cevap vermiyor

Kral o işin garantisi sıkıntılı gaming gen tr den alınca onlar ilgileniyor ama oralardan alınca garantisiz almış gibi oluyorsun galax şahıslara cevap vermiyor
hocam selamlar benımde gıgabyte 4080super v2 oc model kartım sorun olustu vatandan alınma endeks yolladım ıade degısım cıktı daha sonra vatan ugrastırdı hala devam edıyor endeks aradı 5060tı verelım dedıler kabul etmedım 5070tı zotac marka onerdıler onuda kabul etmıyorum sızce nasıl yol ızleyım

Geri