BIOS donma sorunu yardımcı olabilir misiniz?

Sadece işlemci yeni takılcak. Anakarttaki sorun onarılcak ve ekran kartındaki sorun onarılcak
Yani biraz fazla olmuş 48 lira. İşlemci 18 geriye 30 kalıyor. Anakart ve ekran kartında ki hasar ne boyutta ki 30 liralık fiyat var. Öte yandan sistemin oldukça pahalı bir sistem bu durumda profesyonel destek ve garanti veren bir şirketten hizmet almak daha mantıklı olur. En azından sorun neyse senin yerine çözene kadar uğraşıyorlar. Benden 8 bin lira almışlardı sanırım. Adamların taktığı rx7600 ü de bozdum sıfırdan 4060 ti da taktılar ve ödediğim 8000 liradan çok daha fazlasını harcadılar müşteri memnuniyeti adına.

biosta secure boot açınca benim PC CMOS a giriyordu monitörde ekran gidiyordu bunun çözümü varmı valorant giremiyorum

Yani biraz fazla olmuş 48 lira. İşlemci 18 geriye 30 kalıyor. Anakart ve ekran kartında ki hasar ne boyutta ki 30 liralık fiyat var. Öte yandan sistemin oldukça pahalı bir sistem bu durumda profesyonel destek ve garanti veren bir şirketten hizmet almak daha mantıklı olur. En azından sorun neyse senin yerine çözene kadar uğraşıyorlar. Benden 8 bin lira almışlardı sanırım. Adamların taktığı rx7600 ü de bozdum sıfırdan 4060 ti da taktılar ve ödediğim 8000 liradan çok daha fazlasını harcadılar müşteri memnuniyeti adına.
Işlemci 22-25 arası 45'e indirdik umarim teslimatla ilgili sorun yaşayamayız bilgilendireceğim.

Yani sorun tam olarak ne biraz detay verir misiniz? Değişimden kastınız İşlemci ve yeni anakart mı takacaklar. Eğer durum buysa bunu siz yapın işçilik ve servis ücreti gibi şeyler de alıyorlar çünkü.
İşlem için 7 iş günü dediler şuan 8. Gün sizce yakın zamanda ararlar mı?

Yani sorun tam olarak ne biraz detay verir misiniz? Değişimden kastınız İşlemci ve yeni anakart mı takacaklar. Eğer durum buysa bunu siz yapın işçilik ve servis ücreti gibi şeyler de alıyorlar çünkü sende sanki onların adamıymişsın gibi seziyorum ama
Sende sanki orada calisan biriymişin gibi konuşuyosun ama bilemedim

Sende sanki orada calisan biriymişin gibi konuşuyosun ama bilemedim
Hayır değilim, sadece yardımcı olmak isteyen bir forum kullanıcısıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki son durum nedir?

Hayır değilim, sadece yardımcı olmak isteyen bir forum kullanıcısıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki son durum nedir?
Son durum bilgisayar geldi şuanlık sorun yok (yani en azindan mavi ekran yemiyor) daha cok fps alicaksiniz demişlerdi daha çok fps almıyorum ama dedigim gibi mavi ekran yemiyorum. Ilerleyen zamanlarda nolur bilemem görucez 2 yıl içinde bir şey olucak mı

Geri