Yardım İtopyadan bana teşhirli ürün geldi

Anladım geçmiş olsun umarım sorunu çözerler hakkını aramaktan vazgeçme itopya bu konu da gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum siparişi hazırlayan arkadaş büyük ihtimal teşhir ürünle karıştırmıştır.
Bende öyle olduğunu düşünüyorum insanlık hali diyorum iademi kabul ettikleri sürece bir sorun olmaz bugün göndericem bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

🤯🤯🤯🤦🤦🤦

Sonucu bekliyoruz acaba ne yapıcaklar …
Gelişmeleri buraya aktaracağım :)

Dostum iade etselerde yarın sistemimi kurup işime gücüme bakıcaktım 20 gün iade süreci var gerçekten söylenecek söz yok bunlara diğer arkadaşlarımızında bu durumdan haberi olsun dikkat etsinler
evet olan vakite oldu maalesef..

İtopya ile kişisel deneyimim pek olumlu olmadı. Genelde problem çıkarmayacak ürünlerde ciddi indirim olursa uğruyorum.
Son indirimde Razer’ın kablosuz kulak içi kulaklığını almıştım. Uygulamadan ANC açınca kulaklıktan garip tıkırtılar geliyordu. İade etmek istedim, kabul etmediler ve garantiye gönderdiler. Garantiden geldiğinde sadece şarj kutusunu değiştirmişler, bana geri yolladılar. Açıkçası gerçekten bir işlem yapıldığına da çok güvenmiyorum. İade de almayınca uğraştırmış oldular. Sonuçta aldığım fiyata sattım, zaten piyasa fiyatının üçte biriydi.

Özetle kolay kolay yanaşmıyorum İtopya ya.
tek tük bir kaç yer dışında kimse sattığı üründe sorumluluk almak istemiyor topu distribütöre atıyor. distribütör de yapması gerekeni yapmıyorsa satıcı da bu durumda benim yapacak bir şeyim yok diyor kendince. ama sonrasında benim thh ile şikayet ettiğim kişi satıcının kendisi oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,082
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri