Çözüldü✓ AMAZON MAĞDURİYET SONRASI GELİŞMELER

Dedim fakat sadece aynı ürünle yapılabildiği söylediler ama ürün stokta yokmuş.
Farklı bir temsilciye telefondan arama ile bağlan. Söylediklerimi söyle. Böyle bir hakkımın olduğunu biliyorum de.

Hatta maili de biliyordum ama unuttum.

Farklı bir temsilciye telefondan arama ile bağlan. Söylediklerimi söyle. Böyle bir hakkımın olduğunu biliyorum de.

Hatta maili de biliyordum ama unuttum.
Söyledim muadil ürün gönderimi 2yıl önce kalktı dediler.Ara ara stokları kontrol edin gelirse yardımcı oluruz dediler.Bende thh ye başvurabileceğimi söyledim istediğini yapabilirsiniz sizin yasal hakkınız dedi fakat muadil ürün istemek de yasal hakkım dedim.Bizim böyle bir uygulamamız yok dediler.

Dhl kargoya kayıp ürün için başvurdum bakalım ne diyecekler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapmam gereken başka bir şey var mı?Bir hafta bekleyip thh ye başvurmayı düşünüyorum.

Ürünüm 16 eylülde mng kargoya verildi.Önce çatalca teslim birimine gitti ne alakaysa.Ondan bir gün sonra ise(bugün)Güzelyurt birimine geldi.(Normalde direk Güzelyurta gelmesi lazımdı.)Bugün de niye dağıtıma çıkmadı diye aradım.Ve bana amazon kutusunun içinin boş olduğunu bu sebeple göndermediklerini durumu araştırdıklarını söylediler.Tahminimce transferde ya çaldılar ya da kaybettiler.Amazon Müşteri yetkilisiyle konuştum az önce yarın bir sonuç olmazsa para iadesi yapacaklarını söylediler.Bende ürünün şuan fiyatının fazla olduğunu söyledim.Yeni ürün gönderimini istedim.Ürünün stokta kalmadığını bu sebeple gönderemeyeceklerini söylediler.Ne yapmam lazım?Yeni ürün istiyorum çünkü 1100tlye aldım ben bu ürünü şuan bu paraya onun alt modelleri zar zor bulunuyor?
Aynı durum benim başıma geldi ben mecbur iadesini yaptırdım. Paramı aldım aradan 1 ay sonra Kargocular ürünü bana getirdi dediler aktarmada düşmüş bulduk buyrun diye :)

Aynı durum benim başıma geldi ben mecbur iadesini yaptırdım. Paramı aldım aradan 1 ay sonra Kargocular ürünü bana getirdi dediler aktarmada düşmüş bulduk buyrun diye :)
Hocam parası ne oldu?Beleşe mi geldi :)

Hocam ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum hele ki amazonla.Sorduğumda stoklar talebi girildiğini,Stoklar alınabilirse min 1 hafta en fazla 2 haftaya geleceğini söylediler ondan sonra yardımcı oluruz dediler.Sizce beklemeli miyim yoksa thh ye direk vermeli miyim?
Bir ara bende 2 ürün sipariş verdim kutudan 1 ürün çıktı görüştüm depo birimi koymayı unutmuş ürünü hemen para iadesi yapıldı

Bir ara bende 2 ürün sipariş verdim kutudan 1 ürün çıktı görüştüm depo birimi koymayı unutmuş ürünü hemen para iadesi yapıldı
Hocam bana da para iadesi teklif ediyorlar ama aldığım para ile olur raketi iki alt modelini zor alıyorum.

Yeni ürün istiyorum stoklarda yok diyorlar.Muadil verin diyorum.Böyle bir uygulamamız yok diyorlar.Ne yapsam bilmiyorum ona yok buna yok

Hocam bana da para iadesi teklif ediyorlar ama aldığım para ile olur raketi iki alt modelini zor alıyorum.

Yeni ürün istiyorum stoklarda yok diyorlar.Muadil verin diyorum.Böyle bir uygulamamız yok diyorlar.Ne yapsam bilmiyorum ona yok buna yok
Amazonda muadil muhabbeti yok ya iade ya değişim var iade yada değişim talep edebiliyoruz

Ürünüm 16 eylülde mng kargoya verildi.Önce çatalca teslim birimine gitti ne alakaysa.Ondan bir gün sonra ise(bugün)Güzelyurt birimine geldi.(Normalde direk Güzelyurta gelmesi lazımdı.)Bugün de niye dağıtıma çıkmadı diye aradım.Ve bana amazon kutusunun içinin boş olduğunu bu sebeple göndermediklerini durumu araştırdıklarını söylediler.Tahminimce transferde ya çaldılar ya da kaybettiler.Amazon Müşteri yetkilisiyle konuştum az önce yarın bir sonuç olmazsa para iadesi yapacaklarını söylediler.Bende ürünün şuan fiyatının fazla olduğunu söyledim.Yeni ürün gönderimini istedim.Ürünün stokta kalmadığını bu sebeple gönderemeyeceklerini söylediler.Ne yapmam lazım?Yeni ürün istiyorum çünkü 1100tlye aldım ben bu ürünü şuan bu paraya onun alt modelleri zar zor bulunuyor?
Mng nin dediği doğrudur suç amazonun ben kolay gelsin de çalıştım İzmir aktarmada (depo) kanka adamlar iphoneları zarfa koyuyordu kafamıza düşüyordu içinden düştüğünü kesin bildiklerimizi koyuyorduk gerisini depoya kaldırıyorduk veya bazıları açılıyordu kapandığı kadar kapatıyorduk yada bantlıyorduk tamamen amazonun saçma paketlemesi çalınmış olabilir mi bilemem her yer kamera en azından kolay gelsin de kimse de yemez o iş mngyi darla biraz bulsunlar kutudan düştüyse iade olacakların gittiği ayrı depo var oraya koymuşlardır

sonuçta firma sorumsuzluğu var bir paketin içi nasıl boş olabilir 15-30klık ürün alsan içi boş çıksa kendini kanıtlamaya çalışacaksın zor durumda kalan sen olacaksın
oluyor kanka amazonun yolladığı paketler açık geliyordu ben çalışırken özellikle zarf olanlar

Amazon'un sorunu değil zararını kargo şirketinden karsilatacaksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,088
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri