Çözüldü✓ AMAZON MAĞDURİYET SONRASI GELİŞMELER

Yok hocam vurulmadı şuan bugün dhl aradı.kargo bulundu dedi.ama amazon da iade ettik dedi.Bilmiyorum artık göreceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sordum 10 gün geçmesi lazımmış fatura tarihinden
Benim olaya dönecek paran iade olcak Kargın teslim edilecek

Benim olaya dönecek paran iade olcak Kargın teslim edilecek
Evet hocam sanırım öyle olacak 😀 Amazon para iadesi istemememe rağmen iade yaptık dedi.Mng kargo da bugün aradı foroğraf gönderdi ürünün fotoğrafını bugün veya yarın gelir dediler.Ürünü nasıl iade edebilirim peki sonuç olarak para gelecek?
Gelince de bekleyip bir daha alacaktım aynı ürünü gerçi.

Yoksa boşverip kullanayım mı?

Son düzenleme:
Evet hocam sanırım öyle olacak 😀 Amazon para iadesi istememe rağmen iade yaptık dedi.Mng kargo da bugün aradı foroğraf gönderdi ürünün fotoğrafını bugün veya yarın gelir dediler.Ürünü nasıl iade edebilirim peki sonuç olarak para gelecek?
Gelince de bekleyip bir daha alacaktım aynı ürünü gerçi.

Yoksa boşverip kullanayım mı?
boşver kullan parayıda ihtiyaç birine ver çok gurur yapıyorsan yapmıyorsan ye :D

Senin yine iyi. Geçen sene Şanlıurfadan Balıkesir'e 40 günde Klima gelemedi. Senin gibi iptal etme olanağım yoktu. Olsaydı Kaliteli bir samsung model alacaktım ama olmadı.Horoz lojistiği arıyorum hepsiburada bize Kod vermedi o yuzden kargoyu gönderemiyoruz, Yoksa kargo bizde burada depoda duruyor diyor. Adam hatta depoda fotografını çekti attı. Hepsiburadayı arıyorum Kimseye ulaşamıyorum. Ulaşsam bile biz gerekli bilgilendirmeyi yaptık şikayetinizi aldık dikkate alıyoruz diyordu ama nafile.Belki toplamda 20 kez aradım. Gram işlem yapılmıyordu. Sonra Ben bir şekilde nasıl yaptım bilmiyorum hepsiburadanın satış biriminden birinin numarasını buldum ve şanlıurfada köydeki adam ile konuşmayı birleştirip aynı gün hallettirdim. Ve o işlemden 5 gün sonra elime ulaştı. Siz uğraşmazsanız bunların umrunda olmuyor. Ama Amazona helal olsun. En azından ürün sende kalsın demiş. Hepsiburada Yaz sıcakları bitince anca klimayı bana ulaştırdı. Ve üstüne 3'ün birini verdi.

Senin yine iyi. Geçen sene Şanlıurfadan Balıkesir'e 40 günde Klima gelemedi. Senin gibi iptal etme olanağım yoktu. Olsaydı Kaliteli bir samsung model alacaktım ama olmadı.Horoz lojistiği arıyorum hepsiburada bize Kod vermedi o yuzden kargoyu gönderemiyoruz, Yoksa kargo bizde burada depoda duruyor diyor. Adam hatta depoda fotografını çekti attı. Hepsiburadayı arıyorum Kimseye ulaşamıyorum. Ulaşsam bile biz gerekli bilgilendirmeyi yaptık şikayetinizi aldık dikkate alıyoruz diyordu ama nafile.Belki toplamda 20 kez aradım. Gram işlem yapılmıyordu. Sonra Ben bir şekilde nasıl yaptım bilmiyorum hepsiburadanın satış biriminden birinin numarasını buldum ve şanlıurfada köydeki adam ile konuşmayı birleştirip aynı gün hallettirdim. Ve o işlemden 5 gün sonra elime ulaştı. Siz uğraşmazsanız bunların umrunda olmuyor. Ama Amazona helal olsun. En azından ürün sende kalsın demiş. Hepsiburada Yaz sıcakları bitince anca klimayı bana ulaştırdı. Ve üstüne 3'ün birini verdi.
hocam sende kalsın demediler bana demeden para iadesi yapmışlar.

Son durum:Amazon para iadesi etmiş bankaya geçmiş ve özür olarak 100tl tanımlayacağız dediler.+Ürün bugün bulunmuş poşette getirdiler :)Hafif boya soyulması var ama beleşe gelmiş oldu+100tl da almış oldum.Amazona durumu söyledim.Sıkıntı yok sizde kalsın dediler.
Kısaca:
Amazon memnuniyeti
Mng kargo mağduriyeti
Oldu sonuç.

konuya katkısı olan herkese teşekkürler.
@RAvenger4223
@OZAN J
@hakan32
@Volkan:/
@aliahmed
@Jordison
@drakathx
@berkec34
@ghnn
@Cakrash

Son düzenleme:
hocam sende kalsın demediler bana demeden para iadesi yapmışlar.

Son durum:Amazon para iadesi etmiş bankaya geçmiş ve özür olarak 100tl tanımlayacağız dediler.+Ürün bugün bulunmuş poşette getirdiler :)Hafif boya soyulması var ama beleşe gelmiş oldu+100tl da almış oldum.Amazona durumu söyledim.Sıkıntı yok sizde kalsın dediler.
Kısaca:
Amazon memnuniyeti
Mng kargo mağduriyeti
Oldu sonuç.

konuya katkısı olan herkese teşekkürler.
@RAvenger4223
@OZAN J
@hakan32
@Volkan:/
@aliahmed
@Jordison
@drakathx
@berkec34
@ghnn
@Cakrash
Dediğim gibi mağdur kalmazsın iyi günlerde kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç