Faustomeister
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
bu doğrulama kendimi insanmıyım acaba sorgulamama sebep oluyor nasıl geçiliyor bu
pcde geçilmiyoAlıntıyı görüntüle
bu doğrulama kendimi insanmıyım acaba sorgulamama sebep oluyor nasıl geçiliyor bu
GEÇTİİİİİİİİİM tam yazdığında geçtim ama uygulama yüklicem yine bakmak istedim.pcde geçilmiyo
fgtfytfutfkutılgıg tebrikler bende olmuyoGEÇTİİİİİİİİİM tam yazdığında geçtim ama uygulama yüklicem yine bakmak istedim.
ben castor bass modelini 280tl ye aldım ama bende zaten kz zs10 pro 2 olduğu için aldım bu modeli. eğer sizde hiç iem yoksa bass modeli alamanızı önermem. yeni hesabım olmadığı için castor pro nun fiyatına bakamıyorum ama çokda pahalı olacağını sanmıyorum. evet 340 tl normal fiyat.340 TL'ye geliyo normal mi siz kaça aldınız castoru falan bu attığınız 340 tl. Kz castor pro kaça geliyo acaba.
Bass castor değil normal castor pro alıcam gri olan 340 iyiyse alayım okey.ben castor bass modelini 280tl ye aldım ama bende zaten kz zs10 pro 2 olduğu için aldım bu modeli. eğer sizde hiç iem yoksa bass modeli alamanızı önermem. yeni hesabım olmadığı için castor pro nun fiyatına bakamıyorum ama çokda pahalı olacağını sanmıyorum. evet 340 tl normal fiyat.
iyi hocam pişman olmazsınız ama dediğim gibi ben zsn pro 2 öneririm. şöyle bir video bırakıyorum alta, detay başarımını sahne genişliğini tabii ki videodan anlayamazsınız ama tonal başarımı hakkında fikir edinebilirsiniz. kulaklıkların tamamen aynı model olmamasına çokda takılmayınBass castor değil normal castor pro alıcam gri olan 340 iyiyse alayım okey.
Pro x yokta ZSN PRO 2 modeli dimi bu videodaki.iyi hocam pişman olmazsınız ama dediğim gibi ben zsn pro 2 öneririm. şöyle bir video bırakıyorum alta, detay başarımını sahne genişliğini tabii ki videodan anlayamazsınız ama tonal başarımı hakkında fikir edinebilirsiniz. kulaklıkların tamamen aynı model olmamasına çokda takılmayın
pro 2 daha üst seviye ama genel olarak aynı kulaklıklar.Pro x yokta ZSN PRO 2 modeli dimi bu videodaki.
Valla pro 2 castor pro dan daha uyguna geliyo daha iyiyise onu alırım.pro 2 daha üst seviye ama genel olarak aynı kulaklıklar.
%100 olarak daha iyidir diyemem ama daha iyi olduğunu düşünüyorum hocam. zsn pro 2 castor pro ya kıyasla genel olarak sahnesi daha büyük ve üst frenkanslar daha keskin ama detaylı ve analitik ve tam bir v shape ses sunuyorum ama mid ve high midlerin çok da iyi olduğunu söyleyemem. castor pro ise daha linear bir kulaklık yani daha insanı yormayan bir tonal karakter ile geliyor, her şey daha dengeli genel olarak ama tabii ki zsn pro 2 nin detay başarımını sunmuyor. ben tercihimi zsn pro 2 den yana kullanırdım.Valla pro 2 castor pro dan daha uyguna geliyo daha iyiyise onu alırım.