myavuz3041
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
İptal et hocam acil, Abdullah abi İtopya ile F/P sistemi çıkardı.Beyler şu sistem sizce hayirli mi olsun geçmiş mi olsun. Biliyorum anakart kötü vs diceksiniz sadece özelleştirmeyi unuttum acele davrandım![]()
PSU iyi değil.Beyler şu sistem sizce hayirli mi olsun geçmiş mi olsun. Biliyorum anakart kötü vs diceksiniz sadece özelleştirmeyi unuttum acele davrandım![]()
Arkadaşın önerdiği sistemi alın. Videodaki sistemin parçaları daha kaliteli ve aynı performans veriyor kalan paraya monitör yada ekipman alırsınız.İptal et hocam acil, Abdullah abi İtopya ile F/P sistemi çıkardı.
Ekipmanlarim tam reis nesi kötü sistemin ramlar ortalama ayni bendeki 30 cl tamam anakart kötü olabilir de gerisini anlamadim aciklayici olursanizArkadaşın önerdiği sistemi alın. Videodaki sistemin parçaları daha kaliteli ve aynı performans veriyor kalan paraya monitör yada ekipman alırsınız.
PSU'yu değiştirsen iyi olur. İyi değil.İşlemci ve ekran karti bana iyi geldi diğerlerinin nesi var berbat vs konusunda acik konuşalım