myavuz3041
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye peki aga onu söyler misin ?PSU'yu değiştirsen iyi olur. İyi değil.
Niye peki aga onu söyler misin ?PSU'yu değiştirsen iyi olur. İyi değil.
Sistem parça olarak kötü anlamında demedim fiyat yüksek bu fiyata alınmazEkipmanlarim tam reis nesi kötü sistemin ramlar ortalama ayni bendeki 30 cl tamam anakart kötü olabilir de gerisini anlamadim aciklayici olursaniz
Hayırlı Olsun hocam öncelikle. En azından kazıklanmamışsınız veya az kazıklanmışsınız dicem. Çünkü sistemin herhangi bir avantajı yok ve o vrm Ler maalesef ki o işlemciyi beslemez , anakartın ısınır. Keşke acele etmeseymişsin ama yine de hayırlı olsun güzel sistem.Beyler şu sistem sizce hayirli mi olsun geçmiş mi olsun. Biliyorum anakart kötü vs diceksiniz sadece özelleştirmeyi unuttum acele davrandım![]()
İç bileşenleri kötü.Niye peki aga onu söyler misin ?
Anakart zayıf, psu çöp. Bence daha iyileri alınabilirdi bu bütçede. Hayırlı olsunBeyler şu sistem sizce hayirli mi olsun geçmiş mi olsun. Biliyorum anakart kötü vs diceksiniz sadece özelleştirmeyi unuttum acele davrandım![]()
İptal edebilirseniz iptal edin gerçekten.Ekipmanlarim tam reis nesi kötü sistemin ramlar ortalama ayni bendeki 30 cl tamam anakart kötü olabilir de gerisini anlamadim aciklayici olursaniz
İç bileşenleri kötü çok yetersiz bir cevap olmuş.İç bileşenleri kötü.
Bana en mantikli gelen buydu reis ama anakart konusunda herkes kadar hemfikirim o işi 2 3 ay kadar idare edip değiştireceğimSistem parça olarak kötü anlamında demedim fiyat yüksek bu fiyata alınmaz
Aga teşekkür ederim anakartı zaten en kısa sürede değiştiricem ılımlı yaklaşımın için teşekkür ederim psuyu da anakartı değiştirirken maddi durum el verdikçe güzel bir şey takarım. Benim gözümde şuan ki sistem benim için pahabicilemez diyebilirim farkindayim anakart mevzusunun ama kimse yanlış anlamasın benim gözümde her halükarda yreterli bir sistem güzel bir sistem aynı şeyleri konuşmak gereksiz anakart + psu değiştirilir şeyler ondan sonrası Allah size daha iyisini nasip etsinİç bileşenleri kötü çok yetersiz bir cevap olmuş.
Öncelikle hayırlı olsun.
Güçlü bir işlemci ve ekran kartı ancak yan bileşenler o kadar iyi değil. Anakart en giriş seviyesi model olabilir amacınız oyun oynamaksa BIOS'tan bir kaç ayar kısarsınız rahat rahat oynarsınız şüpheniz olmasın ancak iptal etme şansınız varsa önerim Donanım Arşivi'nin sistemine yönelmeniz.
Güç kaynağı konusunda abartı yorum yapıldığını düşünüyorum.
Bu tarz markalar Çin'den ürün alıp logo basıyor, kaliteli olduğunu düşünmüyorum. İncelemesini bulmak da bi' hayli zor. İç bileşenleri kötü diyen arkadaş neye göre demiş bizi de aydınlatsa harika olur. Korumaları hakkında da pek bir bilgi yok. Bütçeniz olduğu müddet onu da yükseltseniz iyi olur.
Eğer ki iptal edip değiştirme şansınız yoksa eliniz rahatladıkça dediğim parçalarda yükseltmeye gitmeniz daha iyi olacaktır.
İyi forumlar.
Hocam neden bize danıştın ki o zaman?kimse yanlış anlamasın benim gözümde her halükarda yreterli bir sistem güzel bir sistem aynı şeyleri konuşmak gereksiz
Kardeş danisirken yazmisim biliyorum anakart kötü diye adam yaziyor anakart berbat yav kardeşim biliyorum bak yazmisim orda eşşek değilsen dersin ki dostum anakartın kötü şu şu şu sebepten dolayi + psu yu değiştirmen gerekicek düzgün performans vermeyebilir gibi açıklayici bir şekilde söyle ki bende diyim adam haklı demek ki değiştirmek veya iptal etmeye bakim şuan sistrmin iptali için mesaj gönderdim cevabın durumuna göre sizi dinlicem peki siz hani masterlar olarak hangi sistrmi alcamı da söyleyin max 70k çıkıyorum bekliyorum en mantikli ve en sağlamından...Hocam neden bize danıştın ki o zaman?
İstersen 100k daha fazla öde o zaman, bize ne yani?
10K cebinde kalsın, üstelik daha iyi ürünlere sahip ol diye yazıyor insanlar sana.
Videosunu attım, 64k'ya bu sistemi 10k daha uyguna alabilirsiniz.Kardeş danisirken yazmisim biliyorum anakart kötü diye adam yaziyor anakart berbat yav kardeşim biliyorum bak yazmisim orda eşşek değilsen dersin ki dostum anakartın kötü şu şu şu sebepten dolayi + psu yu değiştirmen gerekicek düzgün performans vermeyebilir gibi açıklayici bir şekilde söyle ki bende diyim adam haklı demek ki değiştirmek veya iptal etmeye bakim şuan sistrmin iptali için mesaj gönderdim cevabın durumuna göre sizi dinlicem peki siz hani masterlar olarak hangi sistrmi alcamı da söyleyin max 70k çıkıyorum bekliyorum en mantikli ve en sağlamından...
İç bileşenleri kötü çok yetersiz bir cevap olmuş.
Öncelikle hayırlı olsun.
Güçlü bir işlemci ve ekran kartı ancak yan bileşenler o kadar iyi değil. Anakart en giriş seviyesi model olabilir amacınız oyun oynamaksa BIOS'tan bir kaç ayar kısarsınız rahat rahat oynarsınız şüpheniz olmasın ancak iptal etme şansınız varsa önerim Donanım Arşivi'nin sistemine yönelmeniz.
Güç kaynağı konusunda abartı yorum yapıldığını düşünüyorum.
Bu tarz markalar Çin'den ürün alıp logo basıyor, kaliteli olduğunu düşünmüyorum. İncelemesini bulmak da bi' hayli zor. İç bileşenleri kötü diyen arkadaş neye göre demiş bizi de aydınlatsa harika olur. Korumaları hakkında da pek bir bilgi yok. Bütçeniz olduğu müddet onu da yükseltseniz iyi olur.
Eğer ki iptal edip değiştirme şansınız yoksa eliniz rahatladıkça dediğim parçalarda yükseltmeye gitmeniz daha iyi olacaktır.
İyi forumlar.
Okursunuz buradan.Kardeş danisirken yazmisim biliyorum anakart kötü diye adam yaziyor anakart berbat yav kardeşim biliyorum bak yazmisim orda eşşek değilsen dersin ki dostum anakartın kötü şu şu şu sebepten dolayi + psu yu değiştirmen gerekicek düzgün performans vermeyebilir gibi açıklayici bir şekilde söyle ki bende diyim adam haklı demek ki değiştirmek veya iptal etmeye bakim şuan sistrmin iptali için mesaj gönderdim cevabın durumuna göre sizi dinlicem peki siz hani masterlar olarak hangi sistrmi alcamı da söyleyin max 70k çıkıyorum bekliyorum en mantikli ve en sağlamından...