Yeni Sistem Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Ekipmanlarim tam reis nesi kötü sistemin ramlar ortalama ayni bendeki 30 cl tamam anakart kötü olabilir de gerisini anlamadim aciklayici olursaniz
Sistem parça olarak kötü anlamında demedim fiyat yüksek bu fiyata alınmaz

Beyler şu sistem sizce hayirli mi olsun geçmiş mi olsun. Biliyorum anakart kötü vs diceksiniz sadece özelleştirmeyi unuttum acele davrandım :)
Hayırlı Olsun hocam öncelikle. En azından kazıklanmamışsınız veya az kazıklanmışsınız dicem. Çünkü sistemin herhangi bir avantajı yok ve o vrm Ler maalesef ki o işlemciyi beslemez , anakartın ısınır. Keşke acele etmeseymişsin ama yine de hayırlı olsun güzel sistem.

İşlemci, ekran kartı, RAM, SSD iyi diğerleri vasat altı maalesef. Fiyat olarak bana da uygun gelmedi.

Beyler şu sistem sizce hayirli mi olsun geçmiş mi olsun. Biliyorum anakart kötü vs diceksiniz sadece özelleştirmeyi unuttum acele davrandım :)
Anakart zayıf, psu çöp. Bence daha iyileri alınabilirdi bu bütçede. Hayırlı olsun

Ekipmanlarim tam reis nesi kötü sistemin ramlar ortalama ayni bendeki 30 cl tamam anakart kötü olabilir de gerisini anlamadim aciklayici olursaniz
İptal edebilirseniz iptal edin gerçekten.
Kimse sizin daha pahalıya daha kötü ürünlere sahip olmanızı istemediği için yazıyor.

İç bileşenleri kötü.
İç bileşenleri kötü çok yetersiz bir cevap olmuş.

Öncelikle hayırlı olsun.

Güçlü bir işlemci ve ekran kartı ancak yan bileşenler o kadar iyi değil. Anakart en giriş seviyesi model olabilir amacınız oyun oynamaksa BIOS'tan bir kaç ayar kısarsınız rahat rahat oynarsınız şüpheniz olmasın ancak iptal etme şansınız varsa önerim Donanım Arşivi'nin sistemine yönelmeniz.

Güç kaynağı konusunda abartı yorum yapıldığını düşünüyorum.
Bu tarz markalar Çin'den ürün alıp logo basıyor, kaliteli olduğunu düşünmüyorum. İncelemesini bulmak da bi' hayli zor. İç bileşenleri kötü diyen arkadaş neye göre demiş bizi de aydınlatsa harika olur. Korumaları hakkında da pek bir bilgi yok. Bütçeniz olduğu müddet onu da yükseltseniz iyi olur.

Eğer ki iptal edip değiştirme şansınız yoksa eliniz rahatladıkça dediğim parçalarda yükseltmeye gitmeniz daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

Sistem parça olarak kötü anlamında demedim fiyat yüksek bu fiyata alınmaz
Bana en mantikli gelen buydu reis ama anakart konusunda herkes kadar hemfikirim o işi 2 3 ay kadar idare edip değiştireceğim

Öncelikle hayırlı olsun.

Güçlü bir işlemci ve ekran kartı ancak yan bileşenler o kadar iyi değil. Anakart en giriş seviyesi model olabilir amacınız oyun oynamaksa BIOS'tan bir kaç ayar kısarsınız rahat rahat oynarsınız şüpheniz olmasın ancak iptal etme şansınız varsa önerim Donanım Arşivi'nin sistemine yönelmeniz.

Bu tarz markalar Çin'den ürün alıp logo basıyor, kaliteli olduğunu düşünmüyorum. İncelemesini bulmak da bi' hayli zor. İç bileşenleri kötü diyen arkadaş neye göre demiş bizi de aydınlatsa harika olur. Korumaları hakkında da pek bir bilgi yok. Bütçeniz olduğu müddet onu da yükseltseniz iyi olur.

Eğer ki iptal edip değiştirme şansınız yoksa eliniz rahatladıkça dediğim parçalarda yükseltmeye gitmeniz daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.
Aga teşekkür ederim anakartı zaten en kısa sürede değiştiricem ılımlı yaklaşımın için teşekkür ederim psuyu da anakartı değiştirirken maddi durum el verdikçe güzel bir şey takarım. Benim gözümde şuan ki sistem benim için pahabicilemez diyebilirim farkindayim anakart mevzusunun ama kimse yanlış anlamasın benim gözümde her halükarda yreterli bir sistem güzel bir sistem aynı şeyleri konuşmak gereksiz anakart + psu değiştirilir şeyler ondan sonrası Allah size daha iyisini nasip etsin :)

kimse yanlış anlamasın benim gözümde her halükarda yreterli bir sistem güzel bir sistem aynı şeyleri konuşmak gereksiz
Hocam neden bize danıştın ki o zaman?
İstersen 100k daha fazla öde o zaman, bize ne yani?
10K cebinde kalsın, üstelik daha iyi ürünlere sahip ol diye yazıyor insanlar sana.

Hocam neden bize danıştın ki o zaman?
İstersen 100k daha fazla öde o zaman, bize ne yani?
10K cebinde kalsın, üstelik daha iyi ürünlere sahip ol diye yazıyor insanlar sana.
Kardeş danisirken yazmisim biliyorum anakart kötü diye adam yaziyor anakart berbat yav kardeşim biliyorum bak yazmisim orda eşşek değilsen dersin ki dostum anakartın kötü şu şu şu sebepten dolayi + psu yu değiştirmen gerekicek düzgün performans vermeyebilir gibi açıklayici bir şekilde söyle ki bende diyim adam haklı demek ki değiştirmek veya iptal etmeye bakim şuan sistrmin iptali için mesaj gönderdim cevabın durumuna göre sizi dinlicem peki siz hani masterlar olarak hangi sistrmi alcamı da söyleyin max 70k çıkıyorum bekliyorum en mantikli ve en sağlamından...

Kardeş danisirken yazmisim biliyorum anakart kötü diye adam yaziyor anakart berbat yav kardeşim biliyorum bak yazmisim orda eşşek değilsen dersin ki dostum anakartın kötü şu şu şu sebepten dolayi + psu yu değiştirmen gerekicek düzgün performans vermeyebilir gibi açıklayici bir şekilde söyle ki bende diyim adam haklı demek ki değiştirmek veya iptal etmeye bakim şuan sistrmin iptali için mesaj gönderdim cevabın durumuna göre sizi dinlicem peki siz hani masterlar olarak hangi sistrmi alcamı da söyleyin max 70k çıkıyorum bekliyorum en mantikli ve en sağlamından...
Videosunu attım, 64k'ya bu sistemi 10k daha uyguna alabilirsiniz.
70k yapacaksanız özelleştirmelere de bakabilirsiniz daha iyi ürünlerle değiştirebilirsiniz. Her türlü çok daha iyisine sahip olacaksınız işte.

Öncelikle hayırlı olsun.

İyi forumlar.

1757804547988.webp

EMI filtresinde 3 tane Y kapasitörü 2 tane X kapasitörü 2 tane common chocke bobin, MOV ve 1 tane sigorta var. Yani EMI filtresi tam.

1757803849010.webp

882 / 230 = 3.8 A.

Normal bir sigorta seçilmiş. Yeterli.

1757804002624.webp

APFC kısmındaki ilk dikkat çeken şey zaten bridge rectifer'ın soğutucusuz olması. Yani buradanda PSU'nun sadece 230V desteklediği anlaşılıyor. Hesaplamayla muhtemelen 8 amperlik kullanılmıştır.

Bulk kapasitör

1757804102196.webp

330 mikrofarad 750W için yetersiz. Hold_UP süresi muhtemelen kötü olur. Hesaplamaylada zaten 7.6–11.5 ms arası çıkıyor. Yani bayağı düşük. Fakat zatren günümüzde PSU'nun tamamını kullanmıyoruz. Bu sebeple hold_UP süreside uzar. Yalnız Power_OK yanlış ayarlıysa bununda pek bir önemi olmaz. Bun dışında kapasitör markası zaten neredeyse tüm giriş seviye modellerde kullanılan chengX markasına ait.

Secondary Side:

1757805972996.webp

Secondary side'daki Ortadaki kondansatörün markasıda tabii ki chengX. Hatta o modeller gamebooster'da da kullanılıyor.

DC OUTPUT Filtreleme/Regulasyon

1757804388279.webp

Regulasyon tipi bağımsız regulasyon. Grup regulasyondan bir nebze daha iyi. Ama yinede iyi sayılmaz. Bunun dışında filtelemede de chengX markası var. Yani pek kaliteli olmadığını anlamışsınızdır zaten. Hatta örnek göstereyim:

Gamebooster BST-ATX550WEII filtrelemedeki bir kapasitör:

1757804630770.webp

Benziyor değil mi?

Bu sebeple ripple değerleri iyi olmayabilir.

SONUÇ

Sonuç olarak genel anlamda idare edecek bir PSU. Tier olarak D veya D+ en fazla C- alır. Kullanılabilir ama uzun vadede önermem. Ki bunları geçtim elde test veriside yok. Bu dediklerimi sadece iç yapıya göre söylüyorum. Belkide kronik bir sorunu vardır. Bilemem.

Orada boşuna kötü bileşenleri var demiyorum. Bunlara bakan olmadığı için bu detayları yazmıyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okursunuz buradan.

Son düzenleme:
Geri