efegumusay
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
- Bütçe
- 70000
Artık laptop araştırmam bitti ve bu 3 modelden birini alacağım. Ailem Game Garaj gibi markaları almamı istemiyor. Mühendislik için alacağım.
Game garaj neden düşünmüyorsunuzArtık laptop araştırmam bitti ve bu 3 modelden birini alacağım. Ailem Game Garaj gibi markaları almamı istemiyor. Mühendislik için alacağım.
Şu an zaten acerin çok eski bir laptopunu kullanıyorum. 10 yıl oldu neredeyse 17 inçti galiba. Oyun da oynayacağım için baya bir sene götürecek bir cihaz almak istiyorum.2K olan ekran HZ değeri yazmıyor 60hz ise alma bence. diğerleri de ekran boyutu 15" ve 17" boyut önemli mi senin için bilmiyorum biraz hangi açılardan bakıyosun sana bağlı
Game Garaj almak istemiyorum. Bilindik markalardan almak istiyorum.
Monster'da düşünmüyorsan attığın lenovoyu alGame Garaj almak istemiyorum. Bilindik markalardan almak istiyorum.
Normalde game garaj alacaktım ama servisi iyi mi bilmiyorum. Bir de üstüne ailem de almamı istemiyor.Monster'da düşünmüyorsan attığın lenovoyu al
![]()
Tulpar T6 V3.3 16" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T6 V3.3 16" laptop oyun bilgisayarı, Intel Core i7-13700HX işlemcisi ve 8GB RTX 5060 ekran kartıyla her koşulda maksimum performans vadediyor!www.monsternotebook.com.tr
Asus'un teknik servisinden iyi olduğu kesin, alınır.Normalde game garaj alacaktım ama servisi iyi mi bilmiyorum. Bir de üstüne ailem de almamı istemiyor.
Şikayetvara bakınca bir soğudum. Bir de sitede önermeyenler de vardı kafam karıştı.Asus'un teknik servisinden iyi olduğu kesin, alınır.
Şikayetvarda şikayeti olmayan bir kurum/kuruluş var mı?Şikayetvara bakınca bir soğudum. Bir de sitede önermeyenler de vardı kafam karıştı.
G-SYNC desteği yok galiba çok fark ediyor mu?Şikayetvarda şikayeti olmayan bir kurum/kuruluş var mı?