dell gaming g15 5530 rtx4060

Ne demek, yeni cihazını güzel günlerde kullanmanız dileklerimle
RDR2 klasöründeki dlss dosyası 2.2.1 sürümü ve ben internetten güncel sürümü yüklüyorum ancak oyun her seferinde açılırken eski sürümü zorla geri yüklüyor,internette yabancılarda vs. yaşayanlar var ama ne denediysem bi türlü sonuç alamadım.Yardımcı olabilir misin?

"My Dell" uygulamasını bilgisayarınıza kurun ve açın. "Güç" başlığını seçin ve üstteki sekmelerden "Ayarlar"ı açın. Paylaştığım fotoğraftaki ekrana ulaşacaksınız ve buradan kullanım senaryonuzu tercih ederek pil sağlığınızı daha uzun süre koruyabilirsiniz. Ben "Daima AC" modunu kullanıyorum çünkü genelde masaüstü gibi kullanıyorum.
Merhabalar aynı cihaza sahipsiz. Monitör arayişinda yim. Öneriniz var mı.

Ram takviyesi yaptım 1x16 dual Canal kısmında 4x32 yazıyor her halde dual Canal çalışiyor. Biri Samsung cwmol diğeri cwmmod

Merhabalar aynı cihaza sahipsiz. Monitör arayişinda yim. Öneriniz var mı.

Ram takviyesi yaptım 1x16 dual Canal kısmında 4x32 yazıyor her halde dual Canal çalışiyor. Biri Samsung cwmol diğeri cwmmod
Şu an bildiğim en f/p ürünler bunlar hocam. Biraz daha araştırsanız belki 500 lira daha fazla verip daha iyisini de bulursunuz:

24inç: https://www.hepsiburada.com/ktc-h25...ull-hd-fast-ips-flat-monitor-pm-HBC000078MT98
27inç: https://www.hepsiburada.com/ktc-27-...sgtg-1msmprt-freesync-g-sync-pm-HBC000099MFWR

Yani tercih sizin tabii ama 4060 ile bu çözünürlükte oyun oynamak biraz sıkıntılı. Özellikle AAA oyunlarda VRAM yetersizliğinden dolayı biraz takılma yaşarsınız, frametime'da pikler oluşur. Oyun ayarlarından doku kalitesi ayarlarını kısarak biraz üstesinden gelebilirsiniz. Ama yine de 4060'ın ideal çözünürlüğü FullHD'dir. 1-2 seneye cihaz değişip daha üst segment bir şeye geçecekseniz ileriye yönelik yatırım için mantıklı olur.

Yani tercih sizin tabii ama 4060 ile bu çözünürlükte oyun oynamak biraz sıkıntılı. Özellikle AAA oyunlarda VRAM yetersizliğinden dolayı biraz takılma yaşarsınız, frametime'da pikler oluşur. Oyun ayarlarından doku kalitesi ayarlarını kısarak biraz üstesinden gelebilirsiniz. Ama yine de 4060'ın ideal çözünürlüğü FullHD'dir. 1-2 seneye cihaz değişip daha üst segment bir şeye geçecekseniz ileriye yönelik yatırım için mantıklı olur.
yeni aldik 1 2 sene burda kalmaya mecburuz :D daha ilk taxit ödedik :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,038
Üyeler
183,050
Son üye
ahmetabic
Geri