SAMSUNG S24 FE ALINIR MI ?

alına bilecek en iyi android telefonlardan

Arkadaşlar merhaba, babamın telefonu eskidiği için 30k bandında bir telefon bakıyorum kendisine. Genel olarak instagram/facebook gibi uygulamalarda gezinir ve birkaç blok oyunu oynar ve fazlaca telefon görüşmesi yapar. Alacağı telefonun küçük boyutta olmasını istiyor bu yüzden S24 FE modelini düşündüm. Kendisi ayrıca Iphone 13 almaya da hevesli ancak IOS dolayısıyla çok kullanabileceğini düşünmüyorum. İki cihazdan hangisini almak daha mantıklı olur sizce ? Iphone alırsam da birkaç aya çözecektir muhtemelen ancak eski olması ve zorlanabileceğini düşündüğüm için çok sıcak değilim teşekkürler şimdiden.
S24 FE büyük cihaz yalnız onu diyim, onun dışında iyi.

hocam bir çok noktadan kesinti var aslında ekran olsun. ekran kasa oranı olsun. ayrıca parmak izi bence ultrasonik olması süper bir şey milisaniyeler içinde okuyabiliyor ve elin ıslaksa da okuyabiliyor. ki 29k vs 32k ise aradaki farka kesinlikle değer
Ekran özellikleri yakın aslında. PPI boyuttan kaynaklı olarak fe de daha küçük. Parmak izi ise biraz opsiyonel kaçıyor bence ama tabii ki ultrasonik bambaşka dediğiniz gibi.

Arkadaşlar merhaba, babamın telefonu eskidiği için 30k bandında bir telefon bakıyorum kendisine. Genel olarak instagram/facebook gibi uygulamalarda gezinir ve birkaç blok oyunu oynar ve fazlaca telefon görüşmesi yapar. Alacağı telefonun küçük boyutta olmasını istiyor bu yüzden S24 FE modelini düşündüm. Kendisi ayrıca Iphone 13 almaya da hevesli ancak IOS dolayısıyla çok kullanabileceğini düşünmüyorum. İki cihazdan hangisini almak daha mantıklı olur sizce ? Iphone alırsam da birkaç aya çözecektir muhtemelen ancak eski olması ve zorlanabileceğini düşündüğüm için çok sıcak değilim teşekkürler şimdiden.
Bu fiyata alabileceğin daha iyi bir telefon olduğunu düşünmüyorum belki bir ihtimal ikinci elde S 24 alabilirsin düz

Hepsiburada'da 34k'ya bulunuyor S24. FE'den ziyade S24 almak daha mantıklı geliyor şu anda. Boyut olarak internette S24 daha küçük olarak görünüyor doğru mudur ?

Fe alma biraz daha koy düz al

S24 Fe güzel bir cihaz ama fiyatı son 2-3 ayda arttı. Daha ucuzken çok f/p bir cihazdı. Hala iyi ama forumlarda övüldüğü kadar mükemmel bir cihaz da değil. Ayrıca ufak bir cihaz kesinlikle değil. 35k gibi bir bütçeden bahsetmişiniz ama şahsi fikrim babanızın beklentileri doğrultusunda bütçenizin yarı fiyatın honor 400 vb gibi cihazları değerlendirin. Son zamanlarda çok telefon değiştirdim. Sıradan bir kullanıcı için emin olun her cihaz aynı işi yapıyor. Oyuncu iseniz işlemci ve soğutma için, fotoğrafa önem veriyorsanız lens için para harcamaya değer ama gerisi için parayı farklı şekilde değerlendirmek daha mantıklı olabilir. Ben 35k'yı harcayağım kardeşim derseniz ise s24 Fe, S24, Honor 400 Pro değerlendirin.

S24fe büyük bir cihaz küçük istiyorsa düz s24 daha mantıklı

Çünkü S22 FE diye bir telefon yok, S22 FE beklendi ama çıkarmadılar, FE serisinde fire verdikleri tek model o oldu. Bence yanlış hatırlıyorsun.
Evet hocam bende fark ettim olmadığını. Büyük ihtimal s22 ile karıştırdı s22feyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,254
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri