Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 603
alına bilecek en iyi android telefonlardan
S24 FE büyük cihaz yalnız onu diyim, onun dışında iyi.Arkadaşlar merhaba, babamın telefonu eskidiği için 30k bandında bir telefon bakıyorum kendisine. Genel olarak instagram/facebook gibi uygulamalarda gezinir ve birkaç blok oyunu oynar ve fazlaca telefon görüşmesi yapar. Alacağı telefonun küçük boyutta olmasını istiyor bu yüzden S24 FE modelini düşündüm. Kendisi ayrıca Iphone 13 almaya da hevesli ancak IOS dolayısıyla çok kullanabileceğini düşünmüyorum. İki cihazdan hangisini almak daha mantıklı olur sizce ? Iphone alırsam da birkaç aya çözecektir muhtemelen ancak eski olması ve zorlanabileceğini düşündüğüm için çok sıcak değilim teşekkürler şimdiden.
Ekran özellikleri yakın aslında. PPI boyuttan kaynaklı olarak fe de daha küçük. Parmak izi ise biraz opsiyonel kaçıyor bence ama tabii ki ultrasonik bambaşka dediğiniz gibi.hocam bir çok noktadan kesinti var aslında ekran olsun. ekran kasa oranı olsun. ayrıca parmak izi bence ultrasonik olması süper bir şey milisaniyeler içinde okuyabiliyor ve elin ıslaksa da okuyabiliyor. ki 29k vs 32k ise aradaki farka kesinlikle değer
ltpo ekran var hocam en büyük fark o ekrandaEkran özellikleri yakın aslında. PPI boyuttan kaynaklı olarak fe de daha küçük. Parmak izi ise biraz opsiyonel kaçıyor bence ama tabii ki ultrasonik bambaşka dediğiniz gibi.
Bu fiyata alabileceğin daha iyi bir telefon olduğunu düşünmüyorum belki bir ihtimal ikinci elde S 24 alabilirsin düzArkadaşlar merhaba, babamın telefonu eskidiği için 30k bandında bir telefon bakıyorum kendisine. Genel olarak instagram/facebook gibi uygulamalarda gezinir ve birkaç blok oyunu oynar ve fazlaca telefon görüşmesi yapar. Alacağı telefonun küçük boyutta olmasını istiyor bu yüzden S24 FE modelini düşündüm. Kendisi ayrıca Iphone 13 almaya da hevesli ancak IOS dolayısıyla çok kullanabileceğini düşünmüyorum. İki cihazdan hangisini almak daha mantıklı olur sizce ? Iphone alırsam da birkaç aya çözecektir muhtemelen ancak eski olması ve zorlanabileceğini düşündüğüm için çok sıcak değilim teşekkürler şimdiden.
Fe alma biraz daha koy düz alArkadaşlar merhaba, babamın telefonu eskidiği için 30k bandında bir telefon bakıyorum kendisine. Genel olarak instagram/facebook gibi uygulamalarda gezinir ve birkaç blok oyunu oynar ve fazlaca telefon görüşmesi yapar. Alacağı telefonun küçük boyutta olmasını istiyor bu yüzden S24 FE modelini düşündüm. Kendisi ayrıca Iphone 13 almaya da hevesli ancak IOS dolayısıyla çok kullanabileceğini düşünmüyorum. İki cihazdan hangisini almak daha mantıklı olur sizce ? Iphone alırsam da birkaç aya çözecektir muhtemelen ancak eski olması ve zorlanabileceğini düşündüğüm için çok sıcak değilim teşekkürler şimdiden.
Çünkü S22 FE diye bir telefon yok, S22 FE beklendi ama çıkarmadılar, FE serisinde fire verdikleri tek model o oldu. Bence yanlış hatırlıyorsun.https://www.epey.com/akilli-telefon...4934/samsung-galaxy-s22_samsung-galaxy-s24-fe Burda hızlıca bakabilirsiniz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon bu s22 imiş. Epeyde yokmuş s22fe
S24fe büyük bir cihaz küçük istiyorsa düz s24 daha mantıklıArkadaşlar merhaba, babamın telefonu eskidiği için 30k bandında bir telefon bakıyorum kendisine. Genel olarak instagram/facebook gibi uygulamalarda gezinir ve birkaç blok oyunu oynar ve fazlaca telefon görüşmesi yapar. Alacağı telefonun küçük boyutta olmasını istiyor bu yüzden S24 FE modelini düşündüm. Kendisi ayrıca Iphone 13 almaya da hevesli ancak IOS dolayısıyla çok kullanabileceğini düşünmüyorum. İki cihazdan hangisini almak daha mantıklı olur sizce ? Iphone alırsam da birkaç aya çözecektir muhtemelen ancak eski olması ve zorlanabileceğini düşündüğüm için çok sıcak değilim teşekkürler şimdiden.
Evet hocam bende fark ettim olmadığını. Büyük ihtimal s22 ile karıştırdı s22feyi.Çünkü S22 FE diye bir telefon yok, S22 FE beklendi ama çıkarmadılar, FE serisinde fire verdikleri tek model o oldu. Bence yanlış hatırlıyorsun.